Multifunctioneel Gezondheidscentrum Berchhiem in de startblokken

Geplaatst op: 2 juni 2008
Multifunctioneel Gezondheidscentrum Berchhiem in de startblokken

BURGUM- Het plan om van verpleeg- en verzorgingshuis Berchhiem in Burgum een multifunctioneel gezondheidcentrum te maken krijgt steeds meer vorm. In juni wordt de keuze voor de architect gemaakt. De tijd om in gesprek te gaan met mogelijke participanten is aangebroken. Op dinsdag 24 juni wordt een informatieavond gehouden voor belangstellenden.

“Berchhiem een bruisend centrum voor mensen van 0 tot 110 jaar”, is de doelstelling van het nieuw te bouwen gezondheidscentrum. Een laagdrempelig, gezellig centrum voor jong en oud. Naast verpleging en behandeling hebben het consultatiebureau, een uitleenpunt voor hulpmiddelen, een diëtist, een bloemist, een kapper, een fysiotherapeut en een tandarts al aangegeven een plaatsje te willen in het nieuwe centrum.

Maar ook ondernemers, kinderdagverblijven, apotheken of behandelaars kunnen hun belangstelling uiten om deel uit te maken van dit bruisende centrum. Op dinsdag 24 juni om 20.00 uur kunnen alle belangstellende participanten naar de informatieavond in Berchhiem te Burgum te komen. Op deze avond toont de architect een art impression en worden de ideeën en de mogelijkheden van het centrum gepresenteerd.

-------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie, of een uitgebreid interview kunt u contact opnemen met Foppe Gerlsma, manager De Friese Wouden/De Friese Wouden, 088-512 0074 of Harrie Dijkstra, manager Cure De Friese Wouden/De Friese Wouden 088-512 7100

Verzonden op 2 juni 2008 door Greta van der Veen, afdeling Marketing en Communicatie, De Friese Wouden/De Friese Wouden. 088 512 0027


|