Officiële opening nieuwe restaurant Brugchelencamp

Geplaatst op: 16 november 2010

Op zaterdag 20 november a.s. wordt het vernieuwde restaurant in Brugchelencamp officieel geopend. Burgemeester Aalberts en de oudste bewoonster van Brugchelencamp, mevrouw Meems, verrichten de officiële openingshandeling. Het restaurant maakt onderdeel uit van de nieuwe horecaformule van De Friese Wouden waarin de bewoners van Brugchelencamp de regie over het eten in eigen hand houden.

Eten een feestje
Bewoners in Brugchelencamp maken voortaan zelf de keus waar, wanneer en wat ze willen eten: gewoon lekker thuis, door aan huis te kiezen uit een uitgebreid aanbod van de mielwein of gezellig ‘buiten de deur’ in het comfortabele restaurant. Beide keren belooft het voor de bewoners van Brugchelencamp een feestje te worden.

Levendigheid
Ook familie van bewoners, bezoekers, buren en medewerkers kunnen gebruikmaken van het restaurant in Brugchelencamp. Het is een plek waar mensen binnen en buiten Brugchelencamp elkaar ontmoeten. Het is er gezellig en er valt wat te beleven. Het restaurant zorgt daardoor niet alleen voor meer plezier bij het eten, maar vergroot ook de levendigheid binnen Brugchelencamp.

Bezichtiging
Vanaf 15.00 uur kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen in het vernieuwde restaurant. Ze kunnen kennismaken met de vele mogelijkheden voor de medewerkers en bewoners van het zorgcentrum, maar ook voor de buurt.
 

|