Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Sneeuwval zorgt voor overlast

Geplaatst op: 18 december 2009

De sneeuwval zorgt in een groot deel van de provincie voor overlast. Wegen zijn onbegaanbaar en het verkeer staat op vele plaatsen vast. Dit kan betekenen dat de medewerkers van De Friese Wouden niet altijd op het juiste tijdstip bij hun cliënten kunnen zijn, of dat deze te maken krijgen met een ander ‘gezicht’. Natuurlijk staat voorop dat de cliënten gewoon de zorg krijgen die zij nodig hebben. Weer of geen weer!

Wij zorgen voor u
De Friese Wouden doet er alles aan om de zorg aan haar cliënten op een zo normaal mogelijke manier te laten verlopen. Mochten er toch problemen blijken te zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Omrop Fryslân
Donderdagochtend kwam Marian van Gils, Manager Extramurale Zorg in Opsterland, kort aan het woord in een radioprogramma van Omrop Fryslân. Ze gaf daarin aan dat de medewerkers van De Friese Wouden er alles aan doen om hun cliënten te bezoeken. Soms komt er hulp uit onverwachte hoek: familieleden, buren en zelfs medewerkers van andere zorginstellingen bieden de helpende hand! We zijn blij te vernemen dat iedereen op een creatieve manier met ons meedenkt.

Vragen over uw zorg?
Als u vragen hebt over tijdstip van uw hulp, kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij De Friese Wouden. Het telefoonnummer is te vinden in de zorgmap.
 

|