Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Vaker Open Tafels De Friese Wouden, lekker en gezellig

Geplaatst op: 6 januari 2012

In de zorgcentra Haersmahiem te Buitenpost en ’t Suyderhuys te Surhuisterveen kunnen 55-plussers uit de omgeving één keer in de twee weken aanschuiven aan de Open Tafel. Voor een aantrekkelijke prijs wordt er een driegangendiner geserveerd. Het is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens heel gezellig. De Open Tafels zijn op woensdag van 12.00 uur tot 13.30 uur. In de oneven weken in Haersmahiem en in de even weken in ’t Suyderhuys.

Open Tafel, lekker en gezellig
Erik Bruggeman is teamcoach horeca in zowel Haersmahiem als ‘t Suyderhuys en is samen met zijn team gastheer tijdens de Open Tafel. ‘Een lekker diner is natuurlijk op zich al een feestje. De Open Tafel is echter ook een ontmoetingsplek. De één komt met vrienden, de ander komt alleen. In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een lekkere maaltijd is het nu eenmaal gemakkelijker om contact met elkaar te maken. De Open Tafel is dan ook een mooie gelegenheid om weer meer onder de mensen te komen.’

Dagelijks een hapje mee-eten
Ook buiten de Open Tafels om ontmoeten bewoners en omwonenden elkaar tijdens het eten in de restaurants. Erik: ‘Niet alleen de bewoners van de zorgcentra eten tussen de middag in het restaurant, ook ouderen die daar niet wonen kunnen er elke dag tussen 12.00 uur en 13.30 uur terecht voor hun warme maaltijd. Heel handig als zelf eten koken u niet altijd meer lukt of wanneer u er geen zin in hebt en graag gezelligheid om u heen wilt. Eten smaakt nu eenmaal nog lekkerder als je samen kunt eten.

De dagprijs van een warme maaltijd is € 6,80. Wanneer u een hapje komt mee-eten, hoeft u alleen te reserveren wanneer u met meer dan vier personen komt.

Open tafel
Hebt u zin om eens aan te schuiven aan de Open Tafel? In onderstaand schema vindt u waar u wanneer terecht kunt. U moet voor deelname aan de Open Tafel wel even een week vooraf reserveren, zodat de koks weten op hoeveel gasten ze kunnen rekenen. Voor de Open Tafel betaalt u € 10,- per persoon, de kosten voor de drankjes komen daar nog bij. Aan de Open tafels kunnen alleen 55-plussers aanschuiven.

Waar?Wanneer?Hoe laat?Reserveringen
HaersmahiemOp woensdag in de oneven weken12.00 uurT. 0511 54 98 98
't SuyderhuysOp woensdag in de even weken12.00 uurT. 0512 36 97 98


 

|