Open huis nieuw kantoor in Wâldsoarch Harkema

Geplaatst op: 6 januari 2016

Open huis nieuw kantoor in Wâldsoarch Harkema

Op woensdag 13 januari tussen 14.00 en 16.00 uur is er open huis in ons nieuwe kantoor in Wâldsoarch in Harkema. De wijkteams Harkema, Augustinusga en Surhuizum zijn verhuisd vanuit het gezamenlijke kantoor in Buitenpost naar Harkema om dichter bij de cliënten te zijn.

Reden voor de uitbreiding van het aantal locaties heeft te maken met de wijkgerichtheid van De Friese Wouden. Wijkverpleegkundige Hieke Hansma: als je zorg verleent waardoor kwetsbare ouderen langer thuis kunnen blijven wonen, dan is het goed om met onze medewerkers ook dicht bij de cliënten te zitten. Daar past een eigen huisvesting in de wijk bij. In ieder gemeente werken meerdere kleine wijkteams van wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en verzorgenden. Elk team heeft een vaste samenstelling zodat de cliënt vertrouwde gezichten om zich heen heeft. Een ander voordeel is dat we in Wâldsoarch dichterbij huisartsenpraktijk Het Homeer, Mediq Apotheek Harkema en fysiotherapie Surhuisterveen-Harkema zitten. Door een intensievere samenwerking met hen, kunnen we nog beter op de zorgvraag van onze cliënten inspelen.’

U bent van harte welkom in ons nieuwe kantoor voor een kopje koffie en een gebakje tijdens het open huis op 13 januari tussen 14.00 – 16.00 uur.

|