Particuliere huishoudelijke hulp voor iedereen

Geplaatst op: 22 mei 2015

Met extra korting voor pashouders van pluZ

De toewijzing van huishoudelijke hulp is niet vanzelfsprekend meer. In tegendeel. Voor wie minder uren dan gewenst, of zelfs helemaal geen uren geïndiceerd krijgt, heeft De Friese Wouden tegen een redelijke vergoeding particuliere huishoudelijke hulp beschikbaar. Ook mensen zonder indicatie zoals jongeren, alleenstaanden, tweeverdieners en ouders van jonge kinderen komen in aanmerking voor particuliere huishoudelijke hulp. Iedereen kan hiervan gebruik maken. Of de cliënt nu wil dat de hulp alle huishoudelijke werkzaamheden uitvoert of alleen de grote klussen in huis, terwijl hij of zij zelf het kleinere schoonmaakwerk bijhoudt: alles is mogelijk.

Allemaal voordelen
Wat zijn de voordelen van deze particuliere huishoudelijke hulp? Op de eerste plaats krijgt de cliënt een vaste hulp die al door De Friese Wouden is gescreend. Briefjes in de supermarkt en advertenties op internet zijn hiermee overbodig: dit is wel zo veilig en vertrouwd. Ten tweede wordt de bemiddeling van een hulp geregeld, evenals de facturering. Ten slotte is deze vorm van huishoudelijke hulp niet duurder dan wanneer mensen deze zelf, zwart, regelen.

Wat kost het?
Voor particuliere huishoudelijke hulp is geen indicatie nodig. De vergoeding die De Friese Wouden vraagt voor particuliere huishoudelijke hulp is € 13,75 per uur. Voor dit tarief maakt een huishoudelijke hulp de woning schoon op de momenten dat het de cliënt goed uitkomt. De btw, bemiddelings- en administratiekosten zijn inbegrepen. Wanneer de hulp ziek of op vakantie is, wordt echter niet voor vervanging gezorgd. Wie wel altijd van huishoudelijke hulp verzekerd wil zijn, betaalt € 14,75 per uur. De Friese Wouden zorgt dan voor een vervanger wanneer dit nodig is.

Speciale korting pashouders van pluZ
Particuliere huishoudelijke hulp is voor pashouders van pluZ namelijk extra aantrekkelijk door de speciale korting die zij hierop ontvangen. Een pluZ-pashouder betaalt de eerste twaalf weken in plaats van €13,75 slechts €12,20. Hetzelfde geldt voor het tarief van €14,75.


Meer informatie over het servicepakket pluZ
Meer informatie over particuliere huishoudelijke hulp
 

|