Handige huishulp

Slechts€ 13,75p/u

Uw huishouden altijd op orde met de particuliere handige huishulp

Met de particuliere handige huishulp van Huishoudelijke Hulp Kwadrantgroep B.V., (handelend onder de naam De Friese Wouden Huishoudelijke Hulp), houdt u uw huishouden eenvoudig op orde. Wij helpen u graag met het schoonhouden van uw huishouden en bieden handige huishulp aan iedereen, met of zonder indicatie. Wij komen u graag helpen wanneer u het bijvoorbeeld te druk heeft om het huishouden en zaken rondom het huishouden zelf uit te voeren. U bepaalt zelf voor hoelang en voor hoeveel uren u hulp wilt ontvangen.

Naast huishoudelijke hulp bieden wij ook de volgende services:

Via deze website kunt u aangeven van welke services u gebruik wilt maken. De verschillende services zijn prima te combineren. Er wordt één uurtarief gehanteerd vor de verschillende services. Het tarief voor handige huishulp is € 13,75 per uur (inclusief BTW). Wanneer u vervanging wenst tijdens ziekte of verlof, betaalt u € 14,75 per uur (inclusief BTW).

De minimale afname bedraagt één uur, welke u met 15 minuten (0,25uur) kunt uitbreiden. Stel, u wilt dat de handige huishulp één uur huishoudelijke werk komt verrichten en daarnaast nog 15 minuten de hond uitlaat, dan betaalt u 1,25 uur x € 13,75 per uur = € 17,19 in totaal.

Via het aanvraagformulier op deze website, vraagt u gemakkelijk particuliere handige huishulp bij ons aan. Vervolgens nemen wij binnen 5 werkdagen contact met u op om alles definitief te regelen.
De hulpen hebben ruime ervaring, zodat u altijd verzekerd van correcte en degelijke hulp in de huishouding. De hulpen werken volgens de richtlijnen van de regeling dienstverlening aan huis, deze regeling is op de website van de Belastingdienst terug te vinden.

Onze cliënten waarderen ons met een 8.5!

Wat zijn de voordelen van een handige huishulp?

  • Het werven van een betrouwbare hulp wordt voor u geregeld;
  • U maakt vooraf kennis met de hulp, pas na uw akkoord maken we het definitief.
  • Een vaste hulp;
  • Het zwarte werken wordt tegen gegaan, de particuliere handige huishulp werkt conform de regeling dienstverlening aan huis;
  • Hulp op maat;
  • Gevoel voor uw situatie en in samenwerking met eventuele mantelzorgers, naasten of andere professionele hulpverleners;
  • Mogelijkheid tot vervanging bij ziekte en vakantie;
  • Administratie volledig digitaal en hierdoor houdt u altijd de controle;
  • Indien u geen computer heeft, faciliteert De Friese Wouden Huishoudelijke Hulp u tegen een vast bedrag.

Geïnteresseerd?

Indien u interesse heeft ga naar “services” en kies vrijblijvend die services waarin u geïnteresseerd bent.

Bekijk onze services »