Staatssecretaris Van Rijn bezoekt ‘Fijn Wonen’ in Gorredijk

Geplaatst op: 24 augustus 2015
  • Fijn Wonen

Maandag 24 augustus bezoekt staatssecretaris Van Rijn het project 'Fijn Wonen’ in Gorredijk. Binnen dit project is een modelwoning ontwikkeld die helemaal op duurzaam wonen is ingericht. Van Rijn wil graag kennisnemen van dit concept. Dit in het kader van het ondersteunen van overheids- en landelijk beleid om mensen langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen, ook als (zware) zorg nodig is.

De Friese Wouden neemt deel aan dit project om de verbinding tussen het sociale en het medische domein te leggen, waardoor ouderen langer thuis kunnen wonen. Wij leveren hiervoor cliënten casuïstiek en vertalen het ‘fijn wonen’ naar de problematiek die we in de thuissituatie tegenkomen.

Roelof Jonkers (voorzitter Raad van Bestuur KwadrantGroep), Aukje Jorritsma (manager kwaliteit en innovatie De Friese Wouden), Janice van der Griend (Specialist Ouderengeneeskunde, De Friese Wouden) en Sieta Jonker (Wijkverpleegkundige, De Friese Wouden) zijn door De Friesland Zorgverzekeraar uitgenodigd om bij het bezoek van Van Rijn aanwezig te zijn. 

Documenten bij deze pagina:

|