Thuiszorg Gerkesklooster, Stroobos en Buitenpost

Stel u woont in Buitenpost, Gerkesklooster of Stroobos en u heeft thuiszorg nodig. Dan zoekt u een deskundig wijkteam, zodat u zo lang mogelijk op een prettige manier in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. 

Verzorging en verpleging

Hoewel wij met elf professionele verzorgenden een wijkteam vormen, ziet u ons natuurlijk niet allemaal. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten ziet. Dat is wel zo vertrouwd. Wij kunnen u voorzien van persoonlijke verzorging en verpleging en wij bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen. Bijvoorbeeld wanneer u zich niet meer zo zeker voelt wanneer u alleen thuis bent. Personenalarmering kan dan uitkomst bieden. Hiermee kunt u dag en nacht een zorgverlener, familielid of mantelzorger bereiken.

Wat wij ook voor u kunnen betekenen, alles gaat in goed overleg. U houdt bij ons de regie in handen, het gaat tenslotte om u. Waar mogelijk kunnen wij uw omgeving bij de zorg betrekken. Mantelzorgers ondersteunen wij met mantelzorgondersteuning. Wij hebben goede contacten met de organisaties die u hierbij van dienst kunnen zijn.

Sylvana Poortvliet is onze wijkverpleegkundige en daarmee het centrale aanspreekpunt van ons wijkteam. Met externe zorgverleners en -organisaties zoals de huisartsen, apotheek en fysiotherapeuten in ons werkgebied werken wij nauw samen. Ook kunnen we altijd een beroep doen op de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum.

Zelfstandig en betrokken

Voor ons als wijkteam van elf zorgmedewerkers in de leeftijd van 32 tot 59 jaar, is de omgeving van Buitenpost en Gerkesklooster/Stroobos een prettige werkomgeving. De mensen zijn hier overwegend zelfstandig, maar er is ook veel onderlinge betrokkenheid en aandacht. Voor ons als team geldt hetzelfde. Hoewel wij veel zelfstandig werken, vormen we een hechte groep collega's die elkaar versterken. We gaan respectvol, flexibel en collegiaal met elkaar om.

Dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, is ons belangrijkste doel.  Wij vinden het hierbij van groot belang dat we goed naar onze cliënten luisteren en eerlijk met elkaar omgaan. Wij kunnen een goede steun, aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor mensen zijn. Dit geeft ons veel voldoening.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Sylvana Poortvliet komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam   Gerkesklooster/Stroobos
Herbranda 1
9285 NR Buitenpost

088 512 65 73
vvachtkarspelen@friesewouden.nl