Thuiszorg in Appelscha, Ravenswoud en Fochteloo

Woont u in Appelscha, Ravenswoud of Fochteloo en heeft u thuiszorg nodig? Bijvoorbeeld omdat u een dagje ouder wordt of omdat u graag thuis herstelt na een ziekenhuisopname? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wijkteam Appelscha staat voor u klaar.

Verzorging en verpleging

Als wijkteam van vierentwintig deskundige zorgmedewerkers, kunnen wij u dagelijks ondersteunen met de persoonlijke verzorging en verpleging. Ook geven wij advies over het gebruik van hulpmiddelen, zoals een rollator of toiletstoel. Bij de aanvraag hiervan kunnen wij bemiddelen.

Enkele van onze zorgverleners zijn gespecialiseerd in palliatieve zorg thuis. Hiermee kunnen wij onze cliënten, maar ook hun omgeving, van grote steun zijn. COPD, oncologie en geriatrie zijn ook aandachtsgebieden van ons wijkteam. Wat wij ook voor u kunnen betekenen: alles gaat in goed overleg. U houdt bij ons de regie in handen. Waar mogelijk kunnen wij familieleden of mantelzorgers bij de zorg betrekken.

Marjolein Zoll en Janneke van der Wal zijn onze wijkverpleegkundigen en vormen samen het centrale aanspreekpunt van ons wijkteam. We hebben in Appelscha een eigen kantoor aan de Vaart Zuidzijde 60, onder hetzelfde dak als apotheek De Drie Stellingen. Hiernaast werken we samen met de huisarts en fysiotherapeuten in onze omgeving en kunnen we altijd een beroep doen op de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum.

Steeds dezelfde gezichten

Hoewel wij als wijkteam van vierentwintig professionele verzorgenden en verpleegkundigen een hecht en betrokken team vormen, werken wij ook veel zelfstandig. Want u krijgt ons natuurlijk niet allemaal over de vloer. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten ziet. Dat is voor u wel zo vertrouwd.

Wij hebben als collega's onder elkaar een goede band. We zijn flexibel, staan voor elkaar klaar en vullen elkaar uitstekend aan. We weten elkaars kwaliteiten goed in te zetten. Onze belangrijkste drijfveer is de tevredenheid van onze cliënten. Wij doen elke dag ons best om iedereen de best mogelijke zorg te leveren en om echt even de tijd te nemen voor de mensen. Het werken met oprechte aandacht geeft onze cliënten, maar ook onszelf een goed gevoel.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundigen Marjolein Zoll of Janneke van der Wal komen graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Appelscha
Vaart zuidzijde 60
8426 EH Appelscha

0516 82 09 94 / 0516 82 09 95  (ma-vr 12.00-1500)
vv-appelscha@friesewouden.nl

 

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op no: 088-512 58 05