Thuiszorg in Augustinusga & Surhuizum

Wie in de gemeente Achtkarspelen woonachtig is in de dorpen Surhuizum, Augustinusga of Harkema en thuiszorg nodig heeft, kan hiervoor terecht bij thuiszorgteam Augustinusga & Surhuizum. Ons team van veertien deskundige zorgmedewerkers staat elke dag met plezier voor u klaar.

Verzorging en verpleging

Eerlijk, oprecht en recht voor zijn raap. Dat is over het algemeen de mentaliteit in Surhuizum, Augustinusga en Harkema. Omdat de meeste medewerkers van ons thuiszorgteam zelf uit deze omgeving vandaan komen, voelen we ons hier op onze plek en begrijpen we sneller wat u als cliënt nodig heeft. Of het nu gaat om persoonlijke verzorging of deskundige verpleging; alles gaat in goed overleg. U houdt bij ons de regie in handen. Het gaat tenslotte om uw welzijn.

Ook wanneer u hulpmiddelennodig heeft, kunnen wij u verder helpen. Wij kunnen u snel doorverwijzen naar de juiste instelling en waar nodig bemiddelen bij de aanvraag. Voelt u zich niet meer zo zeker wanneer u alleen thuis bent? Door de installatie van personenalarmeringin uw woning kunt u dag en nacht iemand van ons, een familielid of een mantelzorger bereiken.

Met wijkverpleegkundige Hieke Hansma als het centrale aanspreekpunt van ons thuiszorgteam, werken wij intensief samen met externe zorginstellingen. Dankzij ons goede contact met de huisarts, apotheek, Kearn, TinZ en het hulpmiddelencentrum kunnen wij u van nog betere zorg voorzien. Wat u ook nodig heeft, u staat er nooit alleen voor. Waar nodig kunnen wij ook mantelzorgers of familieleden bij de zorg betrekken.

Flexibel en gedreven

Wij komen als zorgmedewerkers niet allemaal bij dezelfde mensen thuis. We werken kleinschalig en u ziet daardoor zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten, wanneer u thuiszorg van ons ontvangt. Dat is wel zo vertrouwd.  Als team zijn we erg behulpzaam, open en gemakkelijk benaderbaar, zowel naar elkaar als naar onze cliënten.

Onze karakters lopen uiteen, net als onze leeftijden (van twintigers  tot zestigers ) maar we vormen samen een sterk team dat met de dag beter op elkaar ingespeeld raakt. We zijn flexibel, gedreven en hebben veel plezier in ons werk en we merken dit ook aan onze cliënten. Zij zijn over het algemeen zeer tevreden over onze zorg en zien elke dag uit naar onze komst.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Hieke Hansma komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Augustinusga en Surhuizum
Nijebuorren 40
9281 LZ Harkema

088 512 65 79
augustinusga.surhuizum@friesewouden.nl