Thuiszorg in Beetsterzwaag, Olterterp en Hemrik

Wie in Beetsterzwaag, Olterterp en Hemrik woont en thuiszorg nodig heeft, hoeft niet verder te zoeken. Graag stellen wij ons thuiszorgteam aan u voor. Een hecht team bestaande uit negentien zorgmedewerkers die samen de thuiszorg in deze dorpen verzorgen. Ook bij u, als u wel wat hulp kunt gebruiken. Want het is ons belangrijkste doel dat u zo lang mogelijk prettig in uw eigen omgeving kunt blijven wonen.

Verzorging en verpleging

Met ons team van verpleegkundigen, verzorgenden, ziekenverzorgenden en bejaardenverzorgenden zijn wij gespecialiseerd in tal van zorgvormen, waaronder persoonlijke verzorging en verpleging. Wat u ook maar nodig heeft: u staat er niet alleen voor en u mag precies aangegeven hoe u onze hulp het liefst ontvangt.

Dankzij onze specialismen ergo coaching, cva, palliatieve zorg, oncologie en medicatiebeleid kunt u voor een scala aan zorgdiensten bij ons terecht. Hiernaast hebben we aandacht voor mantelzorgers. Door familieleden of buurtbewoners in uw directe omgeving bij de zorg betrekken, zorgen we er samen voor dat het u aan niets ontbreekt.

Onze wijkverpleegkundige Tonny Looijenga is het centrale aanspreekpunt binnen ons team en we hebben met regelmaat contact met huisartsenpraktijk en apotheek De Fundatie, met de praktijkondersteuners van de huisarts, met Tinz en het Specialistisch Centrum van De Friese Wouden. Voor onze cliënten in Hemrik hebben we contact met de huisartspraktijk in Wijnjewoude. Samen kunnen we snel overleggen en handelen, om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Zo versterken we elkaar.

Wij zijn er voor iedereen

De landelijke omgeving van Beetsterzwaag, Olterterp en Hemrik biedt een grote verscheidenheid aan bewoners. Wij komen bij iedereen over de vloer; van voormalige boeren en landarbeiders tot aan notarissen en huisartsen. Sommige mensen zijn erg op zichzelf en hebben een klein netwerk, anderen zijn sociaal meer betrokken en hebben de zorg al grotendeels zelf georganiseerd. Wij houden hier rekening mee. Samen met u creëren we een optimale situatie waarin u de hulp krijgt die u nodig heeft.

Met z'n negentienen vormen we een zelfstandige, flexibele en gezellige groep thuiszorgmedewerkers waarbij zowel de karakters als de leeftijden sterk variëren: ons jongste teamlid is 22, het oudste 62 jaar. Wel zijn we allemaal vriendelijk, aandachtig en zorgzaam en houden we erg van ons werk. Dit merken we ook aan onze cliënten: zij geven aan dat ze erg tevreden zijn over onze zorg. En dát geeft ons weer een voldaan gevoel.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Tonny Looijenga komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

 

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Beetsterzwaag, Olterterp en Hemrik
Stationsweg 78
8401 DT Gorredijk

088 512 53 00
tonny.looijenga@friesewouden.nl