Thuiszorg in Zandhuizen, Oosterstreek, Boijl en Noordwolde oost

Woont u in het oostelijke deel van Noordwolde, in Zandhuizen, Oosterstreekof in Boijlen heeft u thuiszorg nodig? Ons wijkteam Boekelte kan u de ondersteuning bieden die u nodig heeft. Samen zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk op een prettige manier zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Verzorging en verpleging

Of u nu persoonlijke verzorging of verpleging nodig heeft, tijdelijk of permanent: ons wijkteam Boekelte staat met een klein team van deskundige zorgmedewerkers voor u klaar. Onze verzorgenden en verpleegkundigen ondersteunen u waar nodig en waar mogelijk kunnen wij familieleden en mantelzorgers bij de zorg betrekken. Dat is voor u wel zo vertrouwd.

Hoewel wij in een team werkzaam zijn, zult u ons niet allemaal treffen. Doordat wij kleinschalig werken, ziet u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten. Zo leren we elkaar goed kennen en hoeft u niet steeds opnieuw uit te leggen wat uw wensen en behoeftes zijn. Heeft u hulpmiddelen nodig? Dan kunnen wij bemiddelen bij de aanvraag hiervan. Mantelzorgers staan we bij met mantelzorgondersteuning.

Wij werken als team Boekelte intensief samen met andere zorgverleners en -instellingen in deze regio. Door regelmatig te overleggen met de huisarts, diabetesverpleegkundigen, apotheek, het gebiedsteam Noordwolde en regionale ziekenhuizen kunnen we u nog beter van dienst zijn en snel van de zorg voorzien die u nodig heeft. Samen weten we meer. Voor de zorg die wij niet zelf kunnen leveren, verwijzen we u door naar de juiste persoon.

Zichtbaar en laagdrempelig

Met zorgmedewerkers in de leeftijd van 22 tot 61 jaar vormen wij een kleinschalig, sociaal en hecht team. De onderlinge bereidwilligheid en hulpvaardigheid is groot en we staan altijd voor elkaar klaar. We kijken vooruit en leren graag nieuwe dingen. Helga Veldman is onze wijkverpleegkundige en het centrale aanspreekpunt van ons team. Door laagdrempelig te werken proberen we zo zichtbaar mogelijk te zijn in de omgeving. Zo kan iedereen altijd bij ons terecht met vragen of voor meer informatie.

Uit onderzoek is gebleken dat onze cliënten zeer tevreden zijn over de zorg die wij verlenen. Wij merken dit ook wanneer we bij hen zijn. Het contact is goed en gemoedelijk en de dankbaarheid vaak groot. Dat mensen dankzij onze zorg langer thuis kunnen blijven wonen, in hun eigen, vertrouwde omgeving, geeft ons veel voldoening. Dat is namelijk waar wij het als wijkteam Boekelte allemaal voor doen.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Helga Veldman komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Boekelte
Hoofdstraat Oost 5
8391 AS Noordwolde

088 512 60 66
boekelte@friesewouden.nl