Thuiszorg in Oudega, Opeinde, Nijega en De Tike

In het leven is een ding zeker: we worden allemaal ouder. De meeste mensen blijven tijdens dit proces het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Zo lang dit op een prettige manier kan natuurlijk. Met hulp en ondersteuning zoals u die het liefste heeft. Woont u in Oudega, Opeinde, Nijega of De Tike en heeft u thuiszorg nodig? Dan staat ons thuiszorgteam Buitengebied Noord voor u klaar.

Verzorging en verpleging

Als professioneel en deskundig wijkteam van elf zorgmedewerkers kunt u bij ons terecht voor persoonlijke verzorging, verpleging, en voor alles wat te maken heeft met psychisch en sociaal welbevinden. De meeste handelingen voeren wij zelf bij u thuis uit, voor andere zaken kunnen wij u eenvoudig en snel doorverwijzen. Ook kunnen wij u helpen bij de aanvraag van hulpmiddelen. Voelt u zich niet meer zo zeker wanneer u alleen thuis bent? Dan kunnen wij personenalarmering in uw woning aanbrengen. Hiermee kunt u dag en nacht iemand van ons, een familielid of een mantelzorger bereiken.

Ons team van verzorgenden en verpleegkundigen wordt geleid door wijkverpleegkundige Aline Wobbes. We zijn als team samen verantwoordelijk voor de zorg die wij bieden, maar zij is ons centrale aanspreekpunt. We hebben regelmatig contact met externe zorginstellingen, waaronder de huisarts, apotheek, fysiotherapeut en met de ergotherapeut van ons eigen Specialistisch Centrum. Dankzij de samenwerking met deze specialisten kunnen wij u nog betere zorg bieden.

U houdt de regie

Onze cliënten zien over het algemeen steeds dezelfde gezichten. Zo leren we elkaar goed kennen en weten wij precies wie welke zorg nodig heeft en hoe dit moet gebeuren. Ieder mens heeft tenslotte zijn eigen wensen en voorkeuren. Alles gaat in overleg, bij ons houdt u de regie in handen. Waar mogelijk betrekken we familieleden of mantelzorgers bij de zorg.

We zijn een gevarieerd team in de leeftijden van 28 tot 56 jaar. Hoewel onze karakters sterk verschillen, vullen we elkaar goed aan. We zijn sociaal, betrokken en eerlijk, net zoals de meeste van onze cliënten. Dit werkt prettig en geeft een ieder de kans om zichzelf te zijn. We staan altijd voor elkaar klaar. Dat de cliënten onze zorg waarderen, is onze belangrijkste drijfveer. Ons belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat iedereen zo lang mogelijk, zelfstandig thuis kan blijven wonen en op die manier onderdeel kan blijven van de maatschappij.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Aline Wobbes komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Buitengebied Noord
Buorren 34E
9216 WE Oudega

088 512 50 32
vv.buitengebiednoord@friesewouden.nl