Thuiszorg in Rottevalle, Houtigehage en Drachtstercompagnie

Wie in de dorpen Rottevalle, Houtigehage en Drachtstercompagnie woont en thuiszorg nodig heeft, kan rekenen op thuiszorgteam Buitengebied Oost. Wij staan met een tiental zorgmedewerkers voor u klaar. Op deze pagina vertellen wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Verzorging en verpleging

Als team van verzorgenden en verpleegkundigen in de leeftijd van 27 tot 57 jaar zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor de beste thuiszorg in Rottevalle, Houtigehage en Drachtstercompagnie. We zijn gespecialiseerd in ouderenzorg, maar kunnen u ook van dienst zijn met tijdelijke thuiszorg wanneer u bijvoorbeeld thuis herstelt na een operatie of bij revalidatie. U staat er nooit alleen voor. Waar mogelijk kunnen wij mantelzorger en familieleden bij de zorg betrekken.

U kunt bij ons terecht voor persoonlijke verzorging, verpleging en voor zorg na ziekenhuisopname. Wij zijn ook gespecialiseerd in palliatieve zorg aan huis en kunnen u adviseren over hulpmiddelen, zodat u zo lang mogelijk op een prettige manier in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. Voelt u zich niet meer zo zeker thuis? Met personenalarmeringin uw woning kunt u dag en nacht een zorgverlener, familielid of mantelzorger bereiken. Alles gaat uiteraard in goed overleg en u behoudt zelf de regie.

Met wijkverpleegkundige Irene van Slooten als ons centrale aanspreekpunt, werken wij als thuiszorgteam Buitengebied Oost samen met diverse externe zorginstellingen waaronder de huisartsen Groeneveld en Wolthuis en apotheek De Wiken. Door regelmatig te overleggen weten we wat er speelt en kunnen we u van nog betere zorg voorzien.

Oprecht en betrokken

Met de professionele zorg van ons thuiszorgteam kunt u rekenen op een deskundige behandeling, oprechte aandacht en betrokkenheid. We zijn een enthousiaste doch nuchtere groep zorgmedewerkers met humor en we staan altijd voor elkaar klaar. De afwisseling van ons werk zorgt ervoor dat we elke dag opnieuw met plezier aan de slag gaan.

Omdat we als team kleinschalig werken, ziet u niet steeds verschillende maar juist voornamelijk dezelfde gezichten. Zo leren we elkaar goed kennen en hoeft u niet steeds uit te leggen wat uw wensen zijn. Dat is wel zo vertrouwd.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Irene van Slooten komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen. 
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Buitengebied Oost
Master Kuiperswei 1
9221 TD Rottevalle 

088 512 50 31
vv.buitengebiedoost@friesewouden.nl