Thuiszorg in Buitenpost West en Haersmahiem

Woont u in Buitenpost West of in een appartement bij Haersmahiem of in de Parklaan, en heeft u thuiszorg nodig? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Ons wijkteam Haersmahiem/Buitenpost staat met twaalf deskundige zorgmedewerkers voor u klaar.

Verzorging en verpleging
Wanneer u nog zelfstandig woont, wilt u vast graag dat dit zo lang mogelijk op een prettige manier mogelijk blijft. Uw eigen omgeving is tenslotte wel zo vertrouwd. Ons team van twaalf verzorgenden en verpleegkundigen maakt dit mogelijk. Samen met u creëren we een situatie die bij u past. U houdt hierbij de regie in handen.

Wij kunnen u helpen met persoonlijke verzorging en verpleging, we zijn gespecialiseerd in valpreventie en diabeteszorg en kunnen bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen. Voelt u zich niet meer zo zeker wanneer u alleen thuis bent? Met personenalarmering in uw woning kunt u dag en nacht een zorgverlener, familielid of mantelzorger bereiken. Zo staat u er nooit alleen voor.

Om ervoor te zorgen dat we u altijd de zorg kunnen bieden die u nodig heeft, werken wij intensief samen met andere zorginstellingen. We overleggen bijvoorbeeld regelmatig met de huisarts, apotheek, fysiotherapeut, de dagverzorging van Haersmahiem, de GGZ, maatschappelijk werk en met de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum. Zo kunnen we u snel en goed doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie wanneer wij bepaalde zorg niet zelf kunnen verlenen.

Kleinschalig werken
Marleen Kloppenburg is onze wijkverpleegkundige en het centrale aanspreekpunt van ons wijkteam. We variëren zowel in leeftijden (24 tot 59 jaar) als in karakter en vullen elkaar juist daardoor goed aan. Met ons twaalven vormen we een hecht team dat staat voor kwaliteit. We vinden het prettig om in deze landelijke omgeving van plattelandsdorpen te werken.

Respect en aandacht voor onze cliënten vinden we heel belangrijk en het sociale contact met de mensen vinden we het leukst aan ons werk. Door kleinschalig te werken, zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten ziet. Op deze manier kunnen we een band met u opbouwen en weten we beter wat uw wensen en behoeftes zijn. De cliënten die wij al ondersteunen waarderen deze werkwijze en de zorg die wij verlenen. Hun waardering geeft ons veel voldoening.

Thuiszorg aanvragen
Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Marleen Kloppenburg komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Buitenpost West en Haersmahiem
Herbranda 1
9285 NR Buitenpost

088 512 65 50
vvachtkarspelen@friesewouden.nl