Wij wensen u goede feestdagen!
Gezellige high tea met alle cliënten
Gezellige high tea met alle cliënten
Buitenhof, kantoor Burgum West

Wijkteam Burgum west

Woont u ten westen van de doorgaande weg in Burgum en heeft u thuiszorg nodig? Dan bent u bij ons wijkteam Burgum West aan het juiste adres. Wij staan met dertien deskundige zorgmedewerkers voor u klaar om u te ondersteunen met zorg die bij u past. Zodat u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Verzorging en verpleging

Of het nu om tijdelijke of permanente ondersteuning gaat in de vorm van persoonlijke verzorging of verpleging; wijkteam Burgum West biedt u graag de ondersteuning die u nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in ouderenzorg maar ook wanneer u bijvoorbeeld thuis herstelt na een orthopedische operatie kunnen we u helpen. Heeft u hulpmiddelen nodig, zoals personenalarmering waarmee u altijd met één druk op de knop een zorgverlener kunt bereiken? Wij kunnen u adviseren en bemiddelen bij de aanvraag hiervan. U staat er nooit alleen voor.

Alles wat wij doen gaat altijd in goed overleg. U houdt hierbij de regie in handen, het gaat tenslotte om u. Waar mogelijk kunnen wij mantelzorgers of familieleden bij de zorg betrekken.

Renske Bosscha is onze wijkverpleegkundige en het centrale aanspreekpunt van ons wijkteam. Wij werken intensief samen met de huisartsen in de omgeving en kunnen altijd een beroep doen op de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum. Hiervan maken onder andere een ouderenarts, fysiotherapeut en ergotherapeut deel uit. Samen weten we meer en kunnen we u beter en sneller van dienst zijn.

Een hecht wijkteam

Wij variëren als team van verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en verzorgenden in leeftijden tussen de 21 en 58 jaar. Ook onze karakters zijn uiteenlopend, maar we vullen elkaar uitstekend aan. Samen vormen we een hecht team waarin iedereen gelijk is. We staan altijd voor elkaar klaar.

Naast de zelfstandig wonende cliënten in Burgum West verlenen wij ook regelmatig zorg in het asielzoekerscentrum en in crisisopvang De Blijenhof. Het contact dat wij hebben met de verschillende cliënten in ons werkgebied vinden wij niet alleen bijzonder maar ook buitengewoon leuk. We houden van de zelfstandigheid waarin wij werken en denken altijd in mogelijkheden. Welk probleem we ook tegenkomen: we vinden altijd een creatieve oplossing.

Naast de zorg die we verlenen, proberen we een of meerdere keren per jaar wat leuks te organiseren voor onze cliënten. Denkt u bijvoorbeeld aan een high tea of nieuwjaarsborrel. Zo kunnen we elkaar ontmoeten in een andere setting en kunnen nieuwe contacten worden gelegd. Onze cliënten ervaren dit als zeer gezellig en voor herhaling vatbaar.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundigen Annie van Gorkum en Rennie Bosscha komen graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Burgum west

Berchhiem - kantoor Buitenhof
Prinses Margrietstraat 1
9251 HA Burgum
 

088 512 63 49
burgumwest@friesewouden.nl