Wijkteam de Brogge, Noordwolde

Welkom op de webpagina van ons wijkteam De Brogge. Met tien deskundige zorgmedewerkers begeven wij ons dagelijks door het centrum van Noordwolde om onze cliënten hier van goede thuiszorg te voorzien. Wilt u ook hulp of ondersteuning van ons ontvangen? Wij helpen u graag.

Verzorging en verpleging

Met ons team van verzorgenden en verpleegkundigen kunnen we u professioneel bijstaan met persoonlijke verzorging en verpleging. U houdt de regie, alles wat wij doen gaat in goed overleg. Waar mogelijk kunnen we familieleden of mantelzorgers bij de zorg betrekken. Zo zorgen we er samen voor dat het u aan niets ontbreekt en dat u zo lang mogelijk op een prettige manier zelfstandig kunt blijven wonen.

Ook voor de aanvraag van hulpmiddelen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen hierbij bemiddelen. Voelt u zich bijvoorbeeld niet meer zo zeker wanneer u alleen thuis bent? Met personenalarmering kunt u dag en nacht iemand van ons, een familielid of mantelzorger bereiken. Zo staat u er nooit alleen voor.

Helga Veldman is onze wijkverpleegkundige en daarmee het centrale aanspreekpunt van ons wijkteam De Brogge. We werken intensief samen met andere zorgverleners en -instellingen in de omgeving, waaronder de huisarts, praktijkondersteuner, apotheek, ergotherapeut, diëtiste, fysiotherapeut pedicure en het hulpmiddelencentrum.

Optimale zorg

Met teamleden variërend in de leeftijd tussen de 25 en 56 jaar vormen wij een betrouwbare, hechte en flexibele eenheid. We gaan respectvol en collegiaal met elkaar om, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunnen op elkaar bouwen. We houden van ons werk. Vanwege de dagelijkse afwisseling en de omgang met onze cliënten is geen enkele dag hetzelfde en hoeven we ons nooit te vervelen.

Het centrum van Noordwolde is voor ons een prettige omgeving om te werken. De mensen zijn over het algemeen gemoedelijk en gastvrij en ontvangen ons met open armen. Dat onze cliënten blij zijn met de zorg die wij verlenen, geeft ons veel voldoening. Door continu te werken aan een sterke teamgeest en communicatie en door elkaar te motiveren, zorgen wij ervoor dat onze zorg zo optimaal mogelijk blijft.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Helga Veldman komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam de Brogge
Hoofdstraat Oost 5
8391 AS Noordwolde

088 512 60 62
brogge@friesewouden.nl