Thuiszorg de Westereen / de Flat extramuraal

Heeft u tijdelijke of permanente thuiszorg nodig en woont u in De Westereen in een aanleunwoning bij Brugchelencamp, in woon- zorgcomplex Sikkemahûs, appartementencomplex It Leeuwerikhof of aan de Mezenstraat of Vinkenstraat? Dan staat ons wijkteam Extramuraal Brugchelencamp met dertien deskundig medewerkers voor u klaar.

Verzorging en verpleging

Wij kunnen u als thuiszorgteam ondersteunen met persoonlijke verzorging en verpleging, we kunnen bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen en enkele van onze zorgmedewerkers zijn gespecialiseerd in palliatieve zorg thuis. Alles gaat uiteraard in goed overleg en u houdt hierbij de regie in handen.

Hoewel wij als team veel met elkaar samenwerken, ziet u zoveel mogelijk dezelfde gezichten. Zo kunnen wij u beter leren kennen en weten we precies wat uw wensen en behoeftes zijn. Waar mogelijk betrekken we familieleden en mantelzorgers bij de zorg. Dat is voor u wel zo vertrouwd.

Wij werken ook nauw samen met externe zorgverleners en -instellingen. Twee weten meer dan een en door regelmatig met elkaar te overleggen weten we allemaal beter wat er speelt. Waar nodig kunnen we u dan ook snel doorverwijzen. Onze samenwerkingspartners zijn onder andere de huisarts, fysiotherapeut, en apotheek in deze omgeving. Daarnaast kunnen we de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum inzetten zoals ergotherapeuten en logopedisten.

Optimale zorg

Met dertien deskundige zorgmedewerkers in de leeftijd van 28 tot 58 jaar, vormen wij een hecht team. Onze karakters zijn heel verschillend, maar we vullen elkaar goed aan. Ieders kwaliteiten worden benut en we gaan respectvol en open met elkaar om. Hoewel we als team goed samenwerken, werken we ook veel zelfstandig. We zijn creatief in het vinden van oplossingen voor welk probleem dan ook.

Het is voor ons een mooie uitdaging om ons steeds te blijven ontwikkelen. Individueel, maar ook als team. Door goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de zorg en door regelmatig bijscholingen te volgen, houden we onze zorg optimaal. Zo kunnen we u van de beste thuiszorg voorzien en zorgen we er samen voor dat u zo lang mogelijk op een prettige manier zelfstandig kunt blijven wonen. Want dat is ons belangrijkste doel.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Roelie Postma komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam de Flat extrauraal       
Brugchelencamp flat 55
9271 ER De Westereen        

0511 44 81 81
extramuraalbc@friesewouden.nl