Thuiszorg in Oudehorne, Nieuwehorne, Katlijk en Bontebok

Woont u in Oudehorne, Nieuwehorne, Katlijk of Bontebok en kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Permanent, omdat u al een dagje ouder wordt, of tijdelijk omdat u bijvoorbeeld thuis herstelt na een ziekenhuisopname? Wijkteam De Horne staat met professionele thuiszorg voor u klaar. Samen zorgen we ervoor dat u op een prettige manier zelfstandig in uw eigen omgeving kunt blijven wonen.

Verzorging en verpleging

Met ons wijkteam van twaalf deskundige zorgmedewerkers kunnen wij u van een breed pakket aan zorgdiensten voorzien. U ziet ons natuurlijk niet allemaal. Doordat wij kleinschalig werken en onze vaste routes hebben, ziet u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten.

Wij zijn gespecialiseerd in ouderenzorg, maar in principe zijn we er voor iedereen. We kunnen u ondersteunen met persoonlijke verzorging en verpleging, we kunnen u begeleiden met ergo-coaching en we kunnen adviseren en bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen. Voelt u zich niet zo zeker wanneer u alleen thuis bent? Met personenalarmering kunt u dag en nacht een zorgverlener bereiken. Wij kunnen ook familieleden en mantelzorgers bij de zorg betrekken. Samen zorgen we ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Doordat wij samenwerken met externe zorgverleners en –instellingen, bent u altijd gegarandeerd van de zorg die u nodig heeft. Ook wanneer wij bepaalde specialistische diensten niet zelf kunnen leveren. Wij voeren regelmatig overleg met de huisartsen in Nieuwehorne en De Knipe en kunnen altijd een beroep doen op de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum. Zo staat u er nooit alleen voor.

Uw welzijn heeft prioriteit

Sandra Blank is onze wijkverpleegkundige. Zij is het centrale aanspreekpunt van ons team. Als wijkverpleegkundige, verpleegkundigen en verzorgenden tussen de 23 en 61 jaar vormen we samen een hechte groep collega's, ook al zijn we qua karakters heel verschillend. We kunnen altijd bij elkaar terecht.

Wat bij ons allemaal voorop staat, is het welzijn van onze cliënten. Zij kunnen altijd op ons rekenen. Dat onze cliënten tevreden zijn over onze zorg en zich hierdoor zekerder en prettiger voelen in hun eigen omgeving, dat geeft ons een goed gevoel.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Wij komen graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam de Horne

Molenweg 29
8414 LJ Nieuwehorne
088 512 69 95

dehorne@friesewouden.nl