Feestelijke opening donderdag 12 januari!

Op donderdag 12 januari is het nieuwe kantoor van de wijkteams De Kom en De Horne feestelijk geopend. Dit kantoor is gevestigd in dorpshuis De Kiekenhof in Nieuwehorne. De opkomst was groot. Cliënten en andere geïnteresseerden werden warm welkom geheten en genoten van een kopje koffie of thee met gebak.

Wijkverpleegkundige Sandra Blank heette alle aanwezigen welkom en vroeg de twee wijkteams op het podium. Anneke Kiewiet sprak over kleinere teams, samenwerkingen en verbindingen in de dorpen en het belang van een kantoor op locatie binnen die dorpen. Wethouder Jelle Zoetendal vertelde over hoe mooi het is dat wijkteams ook echt midden in de wijk terecht komen. Voorzitter van het bestuur van De Kiekenhof Jappie Kuiper legde uit wat het voor hem betekent om een zorgorganisatie binnen het gebouw te hebben en over de plannen voor de komende tijd binnen De Kiekenhof.

Na deze speeches was het tijd voor de officiële openingshandeling. De heer Post, al 18 jaar cliënt bij De Friese Wouden, opende het kantoor door de deur van het slot te halen. Daarna konden alle aanwezigen een kijkje nemen in het kantoor en genieten van een dansvoorstelling die Atelier Majeurs met een aantal cliënten onder begeleiding van dansdocente Marion Nagelhoudt verzorgde. Ook konden zij de gezondheidsmarkt bezoeken, waar verschillende partijen zoals Van Smaak, Hoorzorg, Dantuma, Groene Kruiswinkel, De Friesland zorgverzekeraar en plaatselijke partijen zoals de schoonheidsspecialiste, een pedicure en Aardema thuiszorg en dagbesteding aanwezig waren. Ook werd er nog een demonstratie van het koersballen gegeven en werd er een spelletje rummikub gespeeld. Een aantal aanwezigen ging naar huis met een mooie prijs zoals een fruitmand of een tegoedbon voor de schoonheidspecialiste of de kapper, die ze bij de verloting hadden gewonnen.

Het was een hele gezellige middag!

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam de Horne

Molenweg 29
8414 LJ Nieuwehorne
088 512 69 95

dehorne@friesewouden.nl