Teamuitje 19-9-2017
Teamuitje 19-9-2017
18 mei 2017

Wijkteam de Kempenaer, Heerenveen

Woont u in de Kempenaer in Heerenveen en heeft u, tijdelijk of permanent, thuiszorg nodig? Met hulp van ons wijkteam staat u er niet alleen voor. Samen zorgen wij ervoor dat u zo lang mogelijk op een prettige manier zelfstandig kunt blijven wonen.

Verzorging en verpleging

Met acht vaste en twee flexibele zorgmedewerkers begeven wij ons zeven dagen per week door de Kempenaer. We komen bij onze cliënten thuis, helpen hen met de persoonlijke verzorgingen verpleging en kunnen bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen.

We kunnen dit ook voor u doen, als u thuiszorg nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat u een dagje ouder wordt, of omdat u graag thuis herstelt na een orthopedische operatie. Wat uw hulpvraag ook maar is: we zorgen er samen voor dat u de zorg krijgt die u nodig heeft en u voert hierbij de regie. Waar mogelijk kunnen we mantelzorgers of familieleden bij de zorg betrekken.

Elsbeth Rispens is als wijkverpleegkundige het centrale aanspreekpunt van ons team. We werken intensief samen met de lokale huisarts, de praktijkondersteuner van de huisarts, apotheek, fysiotherapeut, de diabetesverpleger en de meitinker van de wijk. Wanneer wij u niet zelf kunnen helpen, zijn er genoeg andere zorgverleners die in aanmerking komen. Samen vinden we voor alles een oplossing.

De omgeving en het team

Het is voor ons prettig om te werken in deze sociale en actieve wijk. De ene cliënt heeft een groter netwerk dan de andere, maar de meeste mensen staan voor elkaar klaar en hebben iets over voor hun medemens. De wijk is erg divers, verschillende culturen leven er met elkaar samen, wat maakt dat voor ons geen enkele dag hetzelfde is.

Met teamleden in de leeftijd van 25 tot 55 jaar, vormen wij een deskundige en ervaren groep zorgmedewerkers. We zijn behulpzaam, gaan open en respectvol met elkaar om en zijn erg gemotiveerd om onze cliënten elke dag opnieuw van de best mogelijke thuiszorg te voorzien. In het buurtcentrum waar veel activiteiten worden georganiseerd, houden we inloopspreekuren waardoor we laagdrempelig en goed benaderbaar zijn.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Elsbeth Rispens komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen. Ons telefoonnummer in de wijk is: T 088 512 69 79

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam de Kempenaer
Dr. Wumkeslaan 4f
8442 EM Heerenveen

088 512 69 79
kempenaer@friesewouden.nl