Thuiszorg in Jubbega en Hoornsterzwaag

Wanneer u wel wat hulp in huis kunt gebruiken, is het belangrijk dat de thuiszorg goed geregeld is. Thuiszorgteam Kompenije maakt zich dag in dag uit sterk voor de beste zorg in Jubbega en Hoornsterzwaag. Wilt u meer weten? Op deze pagina vertellen we u precies wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Verzorging en verpleging

Ons thuiszorgteam Kompenije bestaat uit vijfentwintig deskundige zorgmedewerkers die allemaal zijn gespecialiseerd in ouderenzorg. We zijn er echter voor iedereen; ook voor wie bijvoorbeeld thuis herstelt van een orthopedische operatie. Onze verzorgenden en verpleegkundigen kunnen u helpen bij uw persoonlijke verzorging en verpleging en kunnen u adviseren en bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen. Onze speciale aandachtsgebieden zijn palliatieve zorg, stomazorg, diabetes, oncologie en mantelzorgondersteuning. Met ons staat u er nooit alleen voor, in welke situatie of levensfase u zich ook bevindt.

Om zeker te zijn dat onze zorg bij u past, gaat alles in overleg. U houdt hierbij de regie in handen. Hiernaast kunnen wij uw familieleden en mantelzorgers bij de zorg betrekken. Ons team staat onder leiding van wijkverpleegkundige Johan de Jong. Laura Annema is in opleiding voor deze functie. Onze wijkverpleegkundige is het centrale aanspreekpunt van ons team en onderhoudt ook de contacten met externe zorginstellingen, waaronder de huisarts, apotheek, fysiotherapeut, Talant en met de ziekenhuizen in de regio. Samen weten we meer en kunnen we u nog beter helpen.

De allerbeste zorg

In de landelijke omgeving van Jubbega en Hoornsterzwaag met haar directe, nuchtere bewoners is het voor ons prettig werken. Ons belangrijkste doel is dat wij onze cliënten de allerbeste zorg leveren en onze persoonlijke kwaliteiten goed benutten. Dat ernstig zieke cliënten dankzij onze zorg langer thuis kunnen blijven wonen, in hun eigen vertrouwde omgeving, geeft ons veel voldoening.

Hoewel onze karakters sterk uiteenlopen en ieder zijn eigen taak heeft binnen ons team, werken we al jaren in een goede onderlinge verstandhouding samen. We vormen een hecht team en we hebben veel plezier in ons werk. Elke dag opnieuw.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Johan de Jong komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam de Kompernije
Ericalaan 24 A
8411 VK Jubbega

0516 82 02 03
opsterland.dekompeneije@friesewouden.nl