Wijkteam de Lelie, Surhuisterveen

Woont u in of bij het Suyderhuys in Surhuisterveen en heeft u thuiszorg nodig? Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen omgeving kunt blijven wonen? De dertien zorgmedewerkers van wijkteam De Lelie ondersteunen u hier graag bij.

Verzorging en verpleging

Thuiszorgteam De Lelie in Surhuisterveen bestaat uit dertien professionele zorgmedewerkers die zich dag in dag uit sterk maken voor de allerbeste thuiszorg. Door goed met u te overleggen en naar u te luisteren, zorgen we er samen voor dat onze zorg zo goed mogelijk bij u past en dat u op een zo prettig mogelijke manier zelfstandig kunt blijven wonen.

Van persoonlijke verzorging en verpleging tot aan palliatieve zorg thuis: ons wijkteam is op alle gebieden deskundig. We kunnen ook bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelenwanneer u die nodig heeft. Doordat we kleinschalig werken, ziet u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten en bovendien kunnen we familieleden of mantelzorgers bij de zorg betrekken. Dat is voor u wel zo vertrouwd.

Nienke de Jong is de wijkverpleegkundige van ons wijkteam. Zij is ons centrale aanspreekpunt. We werken intensief samen met externe zorginstellingen, zoals huisartsen, de apotheek, fysiotherapeut, geriater, maaltijdservice Van Smaak, de GGZ en met de diverse specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum. Samen weten we meer en kunnen we u de zorg garanderen die u nodig heeft.

Een veilig gevoel

Omdat de appartementen van zorgcentrum Het Suyderhuys en de bijbehorende aanleunwoningen gemakkelijk te bereiken zijn, zijn wij als wijkteam De Lelie altijd in de buurt en snel aanwezig als we worden opgeroepen. Dit geeft de bewoners een veilig gevoel. Niemand staat er alleen voor. De wijk waarin we werken is mooi compact, de sfeer gemoedelijk en sociaal.

Ons team bestaat uit medewerkers in de leeftijd van 23 tot 56 jaar die onderling collegiaal en loyaal met elkaar omgaan. We zijn een hechte groep die goed op de hoogte is van alles wat binnen ons vakgebied speelt. We overleggen veel met elkaar en organiseren we regelmatig activiteiten, zoals een high tea. Deze worden door onze cliënten zeer gewaardeerd, wat ons veel voldoening geeft.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Nienke de Jong gaat graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam de Lelie
Zonneweide 1
9231 BB  Surhuisterveen

 

0885126574
achtkarspelen.delelie@friesewouden.nl