Thuiszorg in Steggerda, de Hoeve, Vinkega, Peperga en Noordwolde

Iedereen kan in een situatie terechtkomen waarbij thuiszorg uitkomst biedt. Bijvoorbeeld wanneer u een dagje ouder wordt of wanneer u thuis herstelt na een orthopedische operatie. In Steggerda, de Hoeve, Vinkega, Noordwolde en Peperga kunt u in dat geval bij wijkteam De Linde terecht. Met z'n tienen zetten wij ons elke dag in om onze cliënten van de allerbeste zorg te voorzien.

Verzorging en verpleging

Wij kunnen u ondersteunen bij een scala aan handelingen waarbij u hulp nodig heeft. Of het nu gaat om algemene dagelijkse persoonlijke verzorging, om verpleegtechnische handelingen of om palliatieve zorg aan huis. Met ons team van tien zorgmedewerkers werken wij op professionele en deskundige wijze met u samen aan de zorg, precies zoals die bij u past. Alles gaat in overleg en u houdt de regie in handen. Waar mogelijk zullen we ook familieleden en mantelzorgers bij de zorg betrekken. Voelt u zich bijvoorbeeld niet meer zo zeker wanneer u alleen thuis bent? Dan kunnen wij personenalarmering in uw woning aanbrengen. Zo kunt u eenvoudig iemand van ons, een familielid of een mantelzorger bereiken. Vierentwintig uur per dag.

Onze wijkverpleegkundige Brenda Dantuma is ons centrale aanspreekpunt en we hebben bijna dagelijks contact met de externe zorginstellingen waarmee wij samenwerken zoals de huisartsen, fysiotherapeut, de apotheek, de dokterswacht en de ergotherapeut. Samen weten we meer, kunnen we snel en gemakkelijk overleggen en op deze manier bent u van nog betere zorg gegarandeerd.

Hulp en ondersteuning

Als wijkteam vormen we een veelzijdige groep vrouwen in leeftijden van 23 tot 55 jaar. We genieten van ons werk, van het bijstaan van onze cliënten en van ons werkgebied. De inwoners van deze landelijke, bosrijke omgeving zijn over het algemeen erg sociaal en betrokken en wij dragen graag bij aan die positieve sfeer. Als team zijn we flexibel, gaan we respectvol met elkaar om en staan we altijd voor elkaar klaar. Onze cliënten hebben hier ook weer baat bij; we zitten goed in ons vel en vervangen elkaar zonder problemen bij ziekte of afwezigheid. Samen bieden we u de ondersteuning die u nodig heeft, maar u ziet slechts enkele gezichten. Zo leren we elkaar goed kennen, dat is wel zo vertrouwd.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Brenda Dantuma komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam de Linde
Hoofdstraat Oost 5
8391 AS Noordwolde

088 512 60 50
care.weststellingwerf@friesewouden.nl