Thuiszorg in De Knipe, Oranjewoud en Mildam

Woont u in de Knipe, Oranjewoud en Mildam en bent u op zoek naar professionele thuiszorg? Ons wijkteam van elf deskundige zorgmedewerkers staat voor u klaar. Samen zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk in uw eigen en vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Precies zoals u dit wenst.

Verzorging en verpleging

Wij leveren als wijkteam De Kom een breed pakket aan zorgdiensten. Elke dag begeven wij ons door ons werkgebied om onze cliënten hier van de best mogelijke thuiszorg te voorzien. Wij zijn gespecialiseerd in ouderenzorg, maar in principe zijn we er voor iedereen, we kunnen u onder andere ondersteunen met persoonlijke verzorging en verpleging, of u dit nu tijdelijk of permanent nodig heeft.

Om te bepalen welke zorg u van ons nodig heeft, gaan wij uitgebreid met u in gesprek. Alles gaat in overleg en waar mogelijk betrekken wij familieleden of mantelzorgers bij de zorg. Doordat wij kleinschalig werken, ziet u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten. Zo leren we elkaar goed kennen en weten we beter wat u wensen en behoeftes zijn. Deze manier van werken is voor u wel zo vertrouwd.

Wij werken als wijkteam De Kom intensief samen met externe zorgverleners en -instellingen. Samen weten we tenslotte meer, en kunnen we u beter en sneller helpen. Er bestaat een goede samenwerking met de huisartsen in het gebied Ook kunnen we altijd een beroep doen op de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum, onder wie een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtiste en ouderenpsycholoog.

Een hecht team in een veelzijdig werkgebied

Wij vormen met elf verpleegkundigen en verzorgenden een sociaal en hecht team van zorgprofessionals. We hebben veel voor elkaar over, zijn vooruitstrevend en staan altijd voor elkaar klaar. Door goed met elkaar te overleggen weten we wat er allemaal onder onze cliënten en onder ons als collega's speelt en kunnen we elkaar waar nodig helpen. Onze wijkverpleegkundige is Nadine Fikkers. Zij is het centrale aanspreekpunt van ons team.

De bosrijke omgeving van De Knipe, Oranjewoud en Mildam is een prettig werkgebied. De mensen zijn hier over het algemeen zeer zelfredzaam en houden zelf de regie in handen over hun zorg. Wij doen ons best om onze zorg zoveel mogelijk aan te passen op de persoonlijke wensen van onze cliënten. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen nog langer op een prettige manier zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Nadine Fikkers komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Team De Kom

Molenweg 29

8414 LJ  Nieuwehorne

088-5126983