Thuiszorg in Donkerbroek, Haule en Waskemeer

Woont u in Haule, Donkerbroek of Waskemeer en heeft u thuiszorg nodig? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij onze wijkteams bent u hiervoor aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk op een prettige manier in uw eigen omgeving kunt blijven wonen.

Verzorging en verpleging

Onze wijkteams begeven zich zeven dagen per week door Haule, Waskemeer en Donkerbroek. Met twaalf vaste zorgmedewerkers voorzien wij onze cliënten hier van de best mogelijke thuiszorg. Kunt u ook wel wat hulp gebruiken? Wij kunnen u ondersteunen met persoonlijke verzorging en verpleging, wij bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen en waar mogelijk kunnen we familieleden of mantelzorgers bij de zorg betrekken. Dat is voor u wel zo vertrouwd.

Alles wat wij doen, gaat in goed overleg. U houdt hierbij de regie in handen. Misschien kunt u bepaalde dingen nog heel goed zelf, of kan iemand uit uw directe omgeving u helpen bij de kleinere klusjes in en om het huis. Wij zijn er voor de grotere zorgtaken, maar doordat wij kleinschalig werken ziet u wel steeds zoveel mogelijk dezelfde gezichten. Zo leren we elkaar goed kennen.

Sabine Gerritsen is de wijkverpleegkundige van onze wijkteam in dit werkgebied. We hebben een kantoor in Donkerbroek waar op afspraak uw wijkverpleegkundige aanwezig is voor meer informatie of om vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u 24 uur per dag bellen met ons teamnummer 088 5125809 voor informatie.
We werken nauw samen met externe zorgverleners en -instellingen in ons werkgebied zoals de apotheekhoudende huisartsen, doktersassistentes, diabetesverpleegkundige, fysiotherapeut en de transferverpleegkundigen van de ziekenhuizen in de omgeving. Samen weten we meer en zorgen we ervoor dat u er nooit alleen voor staat.

Kleinschalig en zelfsturend

Met twaalf verzorgenden, ziekenverzorgenden en verpleegkundigen vormen wij één teams: wijkteam Donkerbroek.  We variëren in leeftijden tussen de 21 en 65 jaar, zijn zelfsturend en hebben een goede taakverdeling. De onderlinge omgang is eerlijk en collegiaal, we overleggen veel zodat we allemaal goed op de hoogte zijn van wat er in de dorpen en onder onze cliënten speelt.

Het is voor ons in deze gastvrije omgeving prettig om te werken. Ons contact met de cliënten en onze kleinschalige manier van werken, maken het werk leuk. Geen dag is hetzelfde.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Sabine Gerritsen komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Donkerbroek, Waskemeer, Haule

Fruitier de Talmaweg 6A
8435 WE Donkerbroek
088 512 58 09
Wijkteamdonkerbroek@friesewouden.nl