Thuiszorg in Garyp, Earnewâld, Warten en Sumarreheide

Woont u in Garyp, Earnewâld, Warten of Sumarreheide en heeft u thuiszorg nodig? Dan bent u bij ons kleine thuiszorgteam De Feanen aan het juiste adres. Met tien deskundige zorgmedewerkers ondersteunen wij onze cliënten in deze dorpen met de best mogelijke thuiszorg. We helpen u graag.

Verzorging en verpleging

Of u nu persoonlijke verzorging of verpleging nodig heeft; ons wijkteam van verzorgenden en verpleegkundigen staat voor u klaar. We werken kleinschalig, zodat u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten ziet. Waar mogelijk kunnen we zelfs familieleden, mantelzorgers of vrijwilligers uit uw directe omgeving bij de zorg betrekken. Dat is voor u wel zo vertrouwd.

Voelt u zich niet meer zo zeker bij het lopen of wanneer u alleen thuis bent? Dan kan een hulpmiddel uitkomst bieden. Wij kunnen bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen, zoals personenalarmering in uw woning. Hiermee kunt op elk gewenst moment een zorgverlener, mantelzorger of familielid bereiken.

Luanne Kooistra is als wijkverpleegkundige het centrale aanspreekpunt van ons team. Om u te kunnen garanderen dat u de zorg krijgt die u nodig heeft, werken wij samen met externe zorgverleners en -instellingen. Zo overleggen we regelmatig met de apotheekhoudende huisarts, de fysiotherapeut en de welzijnswerkers in onze omgeving. Daarnaast kunnen we een beroep doen op de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum, zoals de specialist ouderengeneeskunde, de ergotherapeut en de psycholoog.

Samen sterk

In de landelijke omgeving van Garyp, Earnewâld, Warten en Sumarreheide heerst een grote betrokkenheid onder de bewoners. Dit is voor ons een prettige omgeving om te werken. Het is ons belangrijkste doel dat we met onze zorgverlening bewerkstelligen dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen, vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Waar de omgeving hier een handje bij kan helpen, is dat natuurlijk ontzettend fijn. Samen staan we sterk.

Met z'n tienen, variërend in leeftijd tussen de 22 en 56 jaar, vormen wij een team met uiteenlopende karakters. We leren van elkaar, versterken elkaar en vullen elkaar aan. We doen ons best om altijd goed naar elkaar te luisteren en eerlijk naar elkaar te zijn. Onze onderlinge samenwerking wordt hierdoor alleen maar beter.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Luanne Kooistra komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Feanen
Eendrachtsweg 9 a
9263 PH Garyp

088 512 63 45
feanen@friesewouden.nl