Feanwâlden/Damwâld

Heeft u thuiszorg nodig en woont u in de omgeving van Veenwouden of Damwoude? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons thuiszorgteam staat zeven dagen per week in de wijk voor u klaar.
Samen met u zorgen onze deskundige zorgverleners ervoor, dat u zo lang mogelijk op een prettige manier thuis kunt blijven wonen.

Verzorging en verpleging
Of u nu een eenvoudige of een complexe zorgvraag heeft, u kunt terecht bij ons wijkteam. De verzorgenden en verpleegkundigen in ons team kunnen u voorzien van persoonlijke verzorging of verpleging. Daarbij bemiddelen we ook bij de aanvraag van hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan personenalarmering in uw woning waardoor u dag en nacht een zorgmedewerker, mantelzorger of familielid kunt bereiken.

Wij werken nauw samen met andere instellingen en zorgverleners, zoals de huisartsen, fysiotherapeuten, Tinz, hulpmiddelencentrum en het specialistisch centrum waar ergotherapeuten en logopedisten onder meer onder vallen. Samen weten we meer en kunnen we altijd de zorg bieden die u nodig heeft. U staat er nooit alleen voor.

Kleinschalig en betrokken
Daniëlle van Mastrigt is onze wijkverpleegkundige. Zij is het centrale aanspreekpunt van het wijkteam. Ons team werkt zelfstandig maar overlegt ook veel samen, zo zijn we goed op de hoogte van wat er in de omgeving speelt. Doordat wij kleinschalig werken ziet u steeds zoveel mogelijk dezelfde gezichten. Waar het mogelijk is betrekken we familieleden en mantelzorgers bij de zorg. Alles gaat in goed overleg, maar u houdt de regie in handen.

Contact
Wilt u meer weten over ons wijkteam of wilt u thuiszorg van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze wijkverpleegkundige Daniëlle van Mastrigt via telefoonnummer 088 512 6577.

Zij komt graag bij u langs om de mogelijkheden door te spreken.

 

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens