Thuiszorg in Burgum en Noardburgum

Verzorging en verpleging

U kunt bij ons terecht voor persoonlijke verzorging  en verpleging  en we kunnen u ondersteunen met chronische zorg, verpleegtechnische handelingen, wondzorg, palliatieve zorg  en psychosociale zorg. Alles gaat in goed overleg, waarbij u de regie houdt. Vanuit de participatie betrekken we mantelzorgers of familieleden bij de zorg, dat is voor u wel zo vertrouwd.

Wanneer u hulpmiddelen nodig heeft in of om uw woning, kunnen wij u helpen bij de aanvraag hiervan. Denk bijvoorbeeld aan personenalarmering, waarmee u dag en nacht een zorgverlener, mantelzorger of familielid kunt bereiken. Zo staat u er nooit alleen voor.

Wijkteam

Wijkteam Glinstra-Noardburgum bestaat uit enthousiaste verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen die allen gespecialiseerd zijn in zowel chronische- als ouderenzorg. Wij werken verdeeld over 10 routes in de wijk, zodat u zoveel mogelijk dezelfde zorgverleners over de vloer krijgt.

Debby van der Veen en Margriet Jansma zijn onze wijkverpleegkundigen en centrale aanspreekpunten. We werken intensief samen met de huisarts, doktersassistentes, fysiotherapeuten, apotheek, een diëtiste en ergotherapeut zodat we antwoord hebben op alle mogelijke hulpvragen. Waar we de zorg niet zelf kunnen leveren, verwijzen we u door naar de juiste professional.

Als team van zorgverleners vormen we een diverse en hechte groep. We waarderen elkaar, staan voor elkaar klaar en werken in een fijne, open sfeer waarin we altijd eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Ook zijn we erg gepassioneerd over ons werk en onze cliënten. Doordat we onze kennis op het gebied van verpleegtechnische handelingen, ziektebeelden en medicatie goed op peil houden en continu werken aan een sterk netwerk om ons heen, leveren we kwalitatief goede zorg. We zijn er scherp op dat dit ook in de toekomst zo blijft, door regelmatig te overleggen en waar nodig bijscholing te volgen.

Elke dag opnieuw willen we het beste voor de cliënten die wij helpen en ondersteunen op een respectvolle wijze. Dat heeft onze hoogste prioriteit.

Woont u in Burgum of Noardburgum en omstreken en heeft u thuiszorg nodig? Dan hoeft u niet verder te zoeken: bij ons wijkteam bent u aan het juiste adres. Samen met u zorgen onze deskundige zorgverleners ervoor dat u zo lang mogelijk op een prettige manier thuis kunt blijven wonen.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundigen Debby of Margriet komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op 

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Glinstra-Noardburgum
DS Talmasingel 133
9251 ER Burgum
 
088 512 63 46 / 088 512 63 42
Glinstratstate@friesewouden.nl