Wijkteam Glinstrastate, Burgum

Woont u in de wijken en straten rondom landgoed Glinstra State in Burgum en bent u op zoek naar thuiszorg? Dan bent u bij ons wijkteam aan het juiste adres. Samen zorgen wij ervoor dat u op een prettige manier zo lang mogelijk in uw eigen omgeving kunt blijven wonen.

Verzorging en verpleging

Voor persoonlijke verzorging, verpleging maar ook bemiddeling bij de aanvraag van hulpmiddelen bent u bij ons wijkteam Glinstastate in goede handen. Met zestien deskundige zorgmedewerkers maken wij ons er hard voor om onze cliënten de best mogelijke thuiszorg te leveren. Elke dag opnieuw. U ziet ons natuurlijk niet alle zestien. Door kleinschalig te werken zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten ziet. Dat is wel zo vertrouwd.

U kunt ook voor Astma/COPD, diabetes, incontinentie en wondverzorging bij ons terecht. Dit zijn slechts enkele van onze aandachtsgebieden. Voor palliatieve zorg aan huis zijn enkele van onze zorgmedewerkers speciaal opgeleid. Alles gaat in goed overleg. U houdt bij ons de regie in handen en waar mogelijk kunnen wij familieleden en mantelzorgers bij de zorg betrekken.

Wij werken als wijkteam Glinstrastate nauw samen met externe zorgverleners en -organisaties in ons werkgebied. Hieronder vallen de huisartsen van It Pelderhus, de fysiotherapeut, apotheek, Kearn, Tinz en de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum in woonzorgcentrum Berchhiem. Margriet Jansma en Wieke Veenstra zijn onze wijkverpleegkundigen en vormen samen het centrale aanspreekpunt van ons team.

Respectvol en betrokken

Burgum is met haar diversiteit aan inwoners en vele faciliteiten een prettige omgeving om te werken. Velen van ons komen zelf uit deze omgeving vandaan. Als hechte groep collega's tussen de 23 en 65 jaar zijn we goed op elkaar ingespeeld. We lopen qua karakter uiteen, maar hebben een gezamenlijk doel: onze cliënten op een zo prettig mogelijke manier van thuiszorg voorzien van de hoogst haalbare kwaliteit.

We gaan respectvol, eerlijk, gemoedelijk en betrokken met elkaar en met onze cliënten om en staan midden in onze omgeving. Door goed op de hoogte te zijn van alle vrijwilligers, buurtverenigingen en andere welzijnsorganisaties kunnen wij mensen met elkaar verbinden en zo een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in ons werkgebied.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige  komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Glinstrastate
Ds Talmasingel 73 
9251 ER Burgum

088 512 63 42
glinstrastate@friesewouden.nl