thuiszorg gorredijk
gorredijk
zorg gorredijk
omgeving gorredijk
thuishulp gorredijk

Thuiszorg Gorredijk

Woont u in Gorredijk en heeft u thuiszorg nodig? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De Friese Wouden heeft diverse wijkteams in/rond Gorredijk voor u klaarstaan. Vul aan de linkerkant uw postcode en huisnummer in voor meer informatie over het wijkteam in uw buurt.

Verzorging en verpleging

Wanneer u nog zelfstandig woont, wilt u vast graag dat dit zo lang mogelijk op een prettige manier mogelijk blijft. Uw eigen omgeving is tenslotte wel zo vertrouwd. Ons team van verzorgenden en verpleegkundigen maakt dit mogelijk. Samen met u creëren we een situatie die bij u past. U houdt hierbij de regie in handen.

Wij kunnen u helpen met persoonlijke verzorging en verpleging, we zijn gespecialiseerd in valpreventie en diabeteszorg en kunnen bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen. Voelt u zich niet meer zo zeker wanneer u alleen thuis bent? Met personenalarmering in uw woning kunt u dag en nacht een zorgverlener, familielid of mantelzorger bereiken. Zo staat u er nooit alleen voor.

Om ervoor te zorgen dat we u altijd de zorg kunnen bieden die u nodig heeft, werken wij intensief samen met andere zorginstellingen. We overleggen bijvoorbeeld regelmatig met de huisarts, apotheek, fysiotherapeut, de dagverzorging van Haersmahiem, de GGZ, maatschappelijk werk en met de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum. Zo kunnen we u snel en goed doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie wanneer wij bepaalde zorg niet zelf kunnen verlenen.

Kleinschalig werken

De wijkverpleegkundige is het centrale aanspreekpunt van uw wijkteam. We variëren zowel in leeftijden (24 tot 59 jaar) als in karakter en vullen elkaar juist daardoor goed aan. De wijkteams zijn een hecht team dat staat voor kwaliteit.

Respect en aandacht voor onze cliënten vinden we heel belangrijk en het sociale contact met de mensen vinden we het leukst aan ons werk. Door kleinschalig te werken, zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten ziet. Op deze manier kunnen we een band met u opbouwen en weten we beter wat uw wensen en behoeftes zijn. De cliënten die wij al ondersteunen waarderen deze werkwijze en de zorg die wij verlenen. Hun waardering geeft ons veel voldoening.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? De wijkverpleegkundige in uw buurt komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.