Thuiszorg in Gorredijk, Lippenhuizen en Terwispel

Welkom op de website van thuiszorgteam Gorredijk, Lippenhuizen en Terwispel. Wij zijn een gezellig, nuchter en deskundig team van vijftien dames dat er met elkaar voor zorgt dat het onze cliënten aan niets ontbreekt. Bent u op zoek naar thuiszorg of wilt u hier meer over weten? Op deze pagina vertellen wij u wat wij zoal kunnen betekenen.

Verzorging en verpleging

Of u nu persoonlijke verzorging, verpleging of hulp bij de aanvraag van hulpmiddelennodig heeft: onze twaalf (zieken)verzorgenden en drie verpleegkundigen staan voor u klaar. We kunnen u helpen bij een scala aan handelingen, van het aantrekken van kousen tot complexe verpleegkundige zorg en alles daartussen. In de laatste fase van het leven bieden wij palliatieve zorg aan huis.

Het is voor ons belangrijk dat u zo lang mogelijk op een prettige manier thuis kunt blijven wonen. Daar zetten wij ons elke dag met veel plezier voor in. Ook uw familieleden of mantelzorgers kunnen wij bij de zorg betrekken. Alles gaat in overleg: het gaat tenslotte om u. Samen creëren we de ideale situatie waarin u de hulp krijgt die u nodig heeft, op de manier zoals u die graag heeft.

Onder leiding van onze wijkverpleegkundige Sieta Jonker werken wij zelfstandig en flexibel. We voeren bijna dagelijks overleg met de andere zorginstellingen waarmee wij samenwerken, zoals huisartsenpraktijk De Kompe, de apotheek, fysiotherapeut, diëtist en de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum. Samen maken we ons sterk voor de allerbeste thuiszorg.

Nuchter en gastvrij

Dorpen die zoals Gorredijk, Lippenhuizen en Terwispel aan de Turfroute liggen, hebben een toeristisch karakter. Het zijn landelijke dorpen in een bosrijke omgeving waar de mensen nuchter in het leven staan. De gastvrijheid van de inwoners maakt ons werk gemakkelijker en vooral erg leuk. We komen bij iedereen thuis en leren elkaar goed kennen. Dat voelt wel zo vertrouwd.

Als team van dames in de leeftijden van 23 tot 60 jaar gaan wij open en eerlijk met elkaar om en vullen we elkaar goed aan. Omdat we deskundig en oplossingsgericht zijn en goed samenwerken, gaan we elke dag met plezier naar ons werk en kunnen we samen maar ook individueel goed functioneren. Bij lastige situaties weten we elkaar snel te vinden en waar nodig doen we een beroep op de expertise van specialisten.  

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Sieta Jonker komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen. 
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Gorredijk, Lippenhuizen en Terwispel
Stationsweg 78
8401 DT Gorredijk

088 512 53 00
care.opsterland@friesewouden.nl