Wijkteam 'Hoop', Gorredijk

Woont u zelfstandig en heeft u thuiszorg nodig? Onze deskundige zorgmedewerkers van wijkteam De Hoop zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk op een prettige manier in uw eigen omgeving kunt blijven. Door kleinschalig te werken ziet u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten. Dat is wel zo vertrouwd.

Verzorging en verpleging

Wijkteam De Hoop bestaat in totaal uit zestien verzorgenden en verpleegkundigen. Wij zijn gespecialiseerd in ouderenzorg en kunnen u ondersteunen met persoonlijke verzorging en verpleging. Wanneer u hulpmiddelen nodig heeft, kunnen wij bemiddelen bij de aanvraag hiervan. Voor de verlening van palliatieve zorg zijn enkele van onze zorgmedewerkers speciaal opgeleid.

Wanneer u thuiszorg van ons ontvangt, houdt u zelf de regie in handen. Alles gaat in goed overleg en waar mogelijk kunnen we familieleden of mantelzorgers bij de zorg betrekken. Samen creëren we een situatie waarin u de zorg krijgt op een manier die bij u past. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk steeds dezelfde zorgmedewerkers ziet. Zo leren we elkaar goed kennen en kunnen we u van nog betere zorg voorzien.

Wanneer wij niet zelf in staat zijn u de zorg te leveren die u nodig heeft, kunnen wij u doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie. Hiervoor werken we intensief samen met huisartsenpraktijk De Kompe, apotheek Gorredijk, fysiotherapie De Loefbiter, een diëtiste en met sport- en ontspanningscentrum Kortezwaag. Door regelmatig te overleggen weten we wat er speelt en kunnen we u sneller en beter helpen.

Oprechte aandacht

Hoewel in Gorredijk veel senioren zelfstandig wonen, heeft niet iedereen evenveel aanspraak. Wij doen ons uiterste best om iedereen van optimale zorg te voorzien. Het is natuurlijk fijn wanneer mensen zo lang mogelijk in hun eigen, vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen, maar het is nog fijner wanneer dit op een plezierige manier kan. Met oprechte aandacht en interesse.

Met wijkverpleegkundige Marije Hut als het centrale aanspreekpunt van ons team, vormen wij een flexibele, zorgzame groep zorgmedewerkers die altijd voor elkaar klaar staan. We houden van ons werk en genieten vooral van de afwisseling en het contact met de mensen.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Marije Hut komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Gorredijk 'Hoop'
Stationsweg 78
8401 DT Gorredijk

088 512 53 11

care.opsterland@friesewouden.nl