Wijkteam Greidefugels, Heerenveen

Iedereen die zelfstandig woont, kan in een situatie terechtkomen waarbij wat extra hulp nodig is. Bijvoorbeeld wanneer u een dagje ouder wordt, of wanneer u thuis herstelt na een orthopedische operatie. Woont u in De Greiden Zuid in Heerenveen en kunt u een helpende hand gebruiken? Dan staat wijkteam Greidefugels voor u klaar met thuiszorg die bij u past.

Verzorging en verpleging

Met een wijkteam van twaalf deskundige helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen staan wij u bij met professionele persoonlijke verzorging en verpleging. Wij bemiddelen bij de aanvraag van hulpmiddelen en waar mogelijk betrekken wij familieleden en mantelzorgers bij de zorg. Dat is voor u wel zo vertrouwd. Natuurlijk gaat alles in goed overleg: u houdt bij ons de regie in handen.

Hoewel wij zijn gespecialiseerd in permanente ouderenzorg aan huis, kunnen wij u ook tijdelijk met thuiszorg ondersteunen. Samen zorgen we ervoor dat u op een prettige manier in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. Voelt u zich niet zo zeker wanneer u alleen thuis bent? Wanneer u personenalarmering in uw woning laat aanbrengen, kunt u met één druk op de knop een zorgverlener, mantelzorger of familielid bereiken. Vierentwintig uur per dag. Zo staat u er nooit alleen voor.

De centrale aanspreekpunten van ons wijkteam zijn Joke Kuijt en Petra Sangers.     We werken intensief samen met externe zorgverleners en -instellingen, waaronder Tinz, de lokale huisarts, apotheek, diëtiste en diabetesverpleegkundige, activiteitencentrum De Noorderbrug en ziekenhuis Tjongerschans. Samen weten we meer en kunnen we u beter en sneller van dienst zijn.

Gelijkwaardig en betrokken

Onze twaalf wijkteamleden variëren in leeftijden tussen de 22 en 62 jaar. Samen vormen we een hecht en gelijkwaardig team dat elkaars kwaliteiten en valkuilen kent en onderling goed met elkaar omgaat. We voelen ons erg betrokken, zowel bij elkaar als bij onze cliënten.

Omdat de sociale betrokkenheid in De Greiden nog beter kan, doen wij ons best om als wijkteam Greidefugels een verbindende factor te zijn in de wijk. Ook zijn we een klankbord waar iedereen terecht kan met hulpvragen of voor meer informatie. We houden van de afwisseling die dit werk ons biedt en van de omgang met onze cliënten. Dat we er samen met onze cliënten voor zorgen dat zij zo lang mogelijk in hun eigen, vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen, geeft ons veel voldoening.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Joke Kuijt komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Greidefugels
Kattebos 146
8446 DB Heerenveen

088 512 55 50
greiden.zuid@friesewouden.nl