centrum van meedoen

Centrum voor Meedoen.


Wat is het Centrum voor Meedoen?

Wilt u eens vaker de deur uit? Of bent u benieuwd wie nu eigenlijk uw buurtgenoten zijn? Dan is het een goed idee om naar een Centrum voor Meedoen te gaan. Er zijn verschillende centra verspreid over de gemeente. Hier worden sociale activiteiten georganiseerd. Kom bijvoorbeeld eens samen koffiedrinken, eten of biljarten. Of doe mee aan een gezamenlijke wandeling.

Voor wie is het?

In een Centrum voor Meedoen worden verschillende activiteiten georganiseerd voor iedereen. Activiteiten voor kinderen, volwassen en ouderen. Iedereen is welkom, dus ook mensen met een beperking of mensen die zich eenzaam voelen.

Waar is het?

Er komen verschillende centra verspreid over de gemeente. Er zit dus altijd eentje in de buurt. Op dit moment zijn de opbouwwerkers van welzijnsorganisatie Caleidoscoop, samen met organisaties uit uw buurt, hard aan het werk om de verschillende centra te realiseren. Dit betekent wel dat nog veel in ontwikkeling is.

Wijkcentra waar u nu in ieder geval terecht kunt zijn:

De As (De Greiden)
De Kempenaer (Midden)
De Kompenije (Jubbega)
MFA Oudeschoot (Oudeschoot)

Wilt u meer info of vragen over meedoen in de Greiden kunt u contact opnemen met de friese Wouden, Anneke van Tweel of Ferona de Jong. 088-512 69 92.
of met Caleidoscoop, Jacquline Lenis 0513-629090.

zie voor de Agenda bij Het kopje agenda, daar zullen de data van de activiteiten komen te staan.

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Greidefugels
Kattebos 146
8446 DB Heerenveen

088 512 55 50
greiden.zuid@friesewouden.nl