Thuiszorg in Harkema, de Boge

Bent u al bekend met het thuiszorgteam in Harkema? Wij zetten ons met vijftien zorgmedewerkers elke dag in om onze cliënten de beste zorg en ondersteuning te bieden. Gewoon bij hen thuis, dat is wel zo vertrouwd. Heeft u ook thuiszorg nodig? Wij vertellen u op deze pagina graag wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Verzorging en verpleging

Persoonlijke verzorging, verpleging, hulp bij de dagelijkse handelingen... Waar u ook maar ondersteuning bij nodig heeft, u kunt bij ons terecht. Ons team van vijftien professionals is gespecialiseerd in ouderenzorg, maar wij kunnen u ook ondersteunen wanneer u herstelt na een orthopedische operatie. Want revalideren doet u vast het liefst thuis. Onze specialismen zijn onder andere wondverzorging en ergotherapie. Waar nodig kunnen wij familieleden of mantelzorgers bij de zorg betrekken. Uiteraard in overleg met u, want alleen zo kunnen wij u de zorg bieden die het beste bij u past.

Onze wijkverpleegkundige Hieke Hansma is ons centrale aanspreekpunt. We hebben dagelijks contact met de huisarts en apotheek in Harkema en werken ook samen met KEaRN Welzijn en samenwerkingsverband TinZ. Doordat de lijnen kort zijn, kunnen we snel met elkaar overleggen over de zorg die u nodig heeft. Dat is voor ons, maar vooral ook voor u wel zo gemakkelijk.

U houdt de regie

Het is ons belangrijkste doel dat u zo lang mogelijk op een prettige manier in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. Alles wat wij doen gaat in overleg en u houdt de regie in handen. Een andere werkwijze zou ook niet passen in een omgeving als eigenzinnig Harkema, waar de mensen het hart op de tong hebben.

Dat onze cliënten zo eerlijk, open en hartelijk zijn maakt ons werk extra leuk. We houden van het contact met onze cliënten en van de afwisseling. We zijn harde werkers, meelevend en er is altijd wel even tijd voor een praatje. U ziet ons niet allemaal, maar slechts enkele gezichten. Zo leren we elkaar goed kennen. Dat is wel zo vertrouwd, want we komen tenslotte bij u thuis.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Hieke Hansma komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

 

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijteam Harkema, de Boge
Nijebuorren 40
9281 LZ Harkema

088 512 65 50
care.achtkarspelen@friesewouden.nl