Thuiszorg in Hurdegaryp

Deskundige thuiszorg in alle denkbare situaties in Hurdegaryp. Daarvoor moet u bij de zorgmedewerkers van thuiszorgteam Hurdegaryp zijn. Samen zorgen wij er voor dat u zo lang mogelijk op een prettige manier thuis kunt blijven wonen. Gewoon in uw eigen omgeving. Dat is wel zo vertrouwd.

Verzorging en verpleging

Met thuiszorg van wijkteam Hurdegaryp bent u gegarandeerd van professionele zorg, of het nu gaat om kleine of om complexe hulpvragen. We zijn gespecialiseerd in ouderenzorg en kunnen u helpen bij de persoonlijke verzorging en verpleging, maar u kunt ook ondersteuning ten aanzien van bijvoorbeeld diabetes, incontinentie, palliatieve zorg, stomazorg, wondzorg, en geriatrische zorg van ons verwachten. Enkele van onze verpleegkundigen hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd. Bovendien werken we samen met de andere wijkteams van Tytsjerksteradiel, zodat we u in alle gevallen kunnen helpen en ondersteunen.

Wanneer u hulpmiddelen in huis nodig heeft, kunnen wij bemiddelen bij de aanvraag hiervan. Ook kunnen we personenalarmering in uw woning aanbrengen zodat u op elk gewenst moment een zorgmedewerker, mantelzorger of familielid kunt bereiken. U staat er nooit alleen voor. Wat wij voor u doen gaat uiteraard in overleg. U houdt bij ons de regie in handen.

Wijkverpleegkundige Saskia IJsselstein is het centrale aanspreekpunt van ons wijkteam van verzorgenden en verpleegkundigen. We zijn in totaal met elf zorgmedewerkers en doen er ons best voor dat u steeds zoveel mogelijk dezelfde gezichten ziet. Als wijkteam Hurdegaryp werken wij nauw samen met de huisartsen Dr. Straat, Dr. Tjerkstra en Dr. Mebus om goed op de hoogte te zijn van de situaties en zorgvragen van onze gezamenlijke cliënten. Ook zijn er samenwerkingsverbanden met de specialisten van ons Specialistisch Centrum en TINZ, waar onder andere een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist en logopedist deel van uitmaken. Samen voorzien we u van de best mogelijke thuiszorg.

Een dynamisch team met tevreden cliënten

Ons dynamische wijkteam bestaat uit zorgmedewerkers tussen de 22 en 60 jaar. We zijn goed op elkaar ingespeeld en creatief in het bedenken van oplossingen in alle situaties die wij maar tegenkomen. We behandelen elkaar gelijkwaardig en met respect en kunnen altijd eerlijk tegen elkaar zijn. Samen staan we sterk!

Wat ons veel voldoening geeft, is dat onze cliënten ook zelf aangeven dat we een deskundig team zijn dat onderling goed samenwerkt. Ze zijn tevreden over de door ons geboden zorg en dat is voor ons het belangrijkste.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Saskia IJsselstein komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Hurdegaryp
Van Weerden Poelmanstraat 11

9254CS Hurdegaryp088 512 63 50
hurdegarijp@friesewouden.nl