thuiszorg suwald
thuiszorg tytsjerk
thuiszorg gytsjerk
thuiszorg wyns aldtsjerk
thuiszorg oentsjerk
thuiszorg munein
ryptsjerk lytse geast

Thuiszorg in Hurdegaryp, Suwald, Tytsjerk, Gytsjerk, Oentsjerk, Wyns, Munein,RyptjerkAldtsjerk, Lytse Geast, Mûnein, Ryptsjerk en Wyns

Heeft u thuiszorg nodig en woont u in de omgeving van de Trynwalden? Ons thuiszorgteam van elf deskundige zorgmedewerkers staat voor u klaar. Zeven dagen per week begeven wij ons in de dorpen Hurdegaryp, Suwald, Tytsjerk, Gytsjerk, Oentsjerk, Aldtsjerk, Lytse Geast, Mûnein, Ryptsjerk en Wyns om onze cliënten hier van de beste thuiszorg te voorzien.

Verzorging en verpleging

Of u nu een eenvoudige of complexe hulpvraag heeft: ons wijkteam Hurdegaryp Trynwalden staat garant voor kwaliteitszorg. Als verpleegkundigen en verzorgenden kunnen we u helpen met bijvoorbeeld persoonlijke verzorging en verpleging, maar we bemiddelen ook bij de aanvraag van hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan personenalarmering in uw woning. Hiermee kunt u dag en nacht een zorgmedewerkers, mantelzorgers of familielid bereiken. Zo staat u er nooit alleen voor.

Hoewel enkele van onze verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in diabetes, incontinentie, palliatieve zorg, stomazorg, wondzorg, COPD en geriatrische zorg, doen wij niet alles alleen. We werken intensief samen met anders zorgverleners en instellingen, zoals de huisartsen, fysiotherapeuten, TinZ en het sociaal dorpenteam. Hiernaast staan we in nauw contact met de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum. Wanneer wij u met bepaalde hulpvragen niet zelf kunnen helpen, kunnen wij u dus snel doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie.

Kleinschalig en betrokken

Akke Sipkema  en Saskia IJsselstein zijn onze wijkverpleegkundigen en het centrale aanspreekpunt van ons thuiszorgteam. Ons oudste teamlid is 63 en het jongste is 27 jaar. We werken zelfstandig, maar overleggen ook veel. Zo zijn we goed op de hoogte van wat er onderling en in onze omgeving speelt. We organiseren ons werk op een efficiënte manier en zijn betrokken bij onze cliënten. Door kleinschalig te werken zien zij zoveel mogelijk dezelfde gezichten.

In de dorpen waar wij thuiszorg verlenen is het voor ons prettig om te werken. De inwoners van de Trynwalden zijn nuchtere mensen en recht door zee. In de dorpen hangt een gevoel van saamhorigheid. Omdat ons werk erg afwisselend is en onze cliënten zo verschillend zijn, is geen enkele dag hetzelfde. We zijn vierentwintig uur per dag bereikbaar en vinden voor elk probleem een oplossing.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundigen Akke Sipkema en Saskia IJsselstein komen graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Hurdegaryp e.o 
Prinses Irenestraat 34, 
9251 GZ Burgum

088 512 63 50

hurdegaryp@friesewouden.nl