Wijkteam Joris, Heerenveen

Wijkteam Joris, Heerenveen


Drukte, sfeer en gezelligheid en al uw voorzieningen op loopafstand, geeft de site van gemeente Heerenveen aan. Dat kunnen wij als wijkteam Joris beamen, want ook de zorg is op loopafstand aanwezig. Toch geven wij de voorkeur aan fietsen; dat gaat iets sneller. U heeft vast wel eens een medewerker van ons op een witte Friese Wouden fiets langs zien komen.

Verzorging en verpleging

Als wijkteam van twaalf deskundige zorgverleners kunnen wij u onder andere ondersteunen bij de persoonlijke verzorging en verpleging. Hiernaast kunnen wij u adviseren over het gebruik van hulpmiddelen en bemiddelen bij de aanvraag hiervan. Voelt u zich niet meer zo zeker wanneer u alleen thuis bent? Met personenalarmering in uw woning kunt u dag en nacht een zorgverlener, familielid of mantelzorger bereiken. Zo staat u er nooit alleen voor. Waar mogelijk betrekken wij familieleden of mantelzorgers bij de zorg.
Wij werken nauw samen met huisartsenpraktijken waaronder De Compaenen en andere zorgverleners en - organisaties in en buiten de wijk. Denk bijvoorbeeld ook aan stichting Zonnebloem, Caleidoscoop, stichting Present en zo meer . Ook kunnen we altijd een beroep doen op de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum. Op deze manier kunnen wij u sneller en beter voorzien van de zorg die u nodig heeft en u waar nodig doorverwijzen.

Het team

Het is voor ons in deze levendige, stedelijke en multiculturele omgeving prettig werken. Als groep van twaalf zorgmedewerkers tussen de 30 en de 60 jaar, vormen wij een hecht en zorgzaam wijkteam. U ziet ons natuurlijk niet allemaal. Door kleinschalig te werken, zorgen wij ervoor dat u zo veel mogelijk steeds dezelfde gezichten ziet.
Wij van wijkteam Joris zijn communicatief sterk, overleggen veel met elkaar en luisteren goed naar onze cliënten. Alles is bespreekbaar en we staan altijd voor elkaar klaar. Dat wij iets voor onze cliënten kunnen betekenen en dat zij zich prettig voelen bij onze zorg vinden wij niet alleen erg leuk, het geeft ons ook veel voldoening.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Anneke Haarsma komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen. Ons telefoonnummer in de wijk is 088 512 69 81.

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Joris
K.R. Poststraat 131
8448 EB Heerenveen

088 512 69 81
joris@friesewouden.nl