Wijkteam Klaverkamp, Burgum

Wie in een appartement in of vlakbij De Klaverkamp in Burgum woont en thuiszorg nodig heeft, kan voor thuiszorg bij ons wijkteam Klaverkamp terecht. Met 18 zorgmedewerkers doen wij elke dag ons best om u van de allerbeste zorg te voorzien. U staat er nooit alleen voor.

Verzorging en verpleging

Zelfstandig wonen met de zorg die u nodig heeft? In Burgum kan het. Appartementencomplex De Klaverkamp aan de Ds. Talmasingel telt maar liefst 39 appartementen waaronder twee penthouses en zeven woningen. Als u hier, of in een straal van 500 meter rondom De Klaverkamp persoonlijke verzorging, verplegingof personenalarmeringnodig heeft, dan staan wij voor u klaar. Vierentwintig uur per dag.

Omdat wij het belangrijk vinden dat u zo lang mogelijk op een prettige manier zelfstandig kunt blijven wonen, voert u bij ons de regie. Alle zorg die wij bieden, overleggen wij eerst met u. Ook kunnen we familieleden en mantelzorgers bij de zorg betrekken. Onze wijkverpleegkundige Wieke Veenstra is ons centrale aanspreekpunt. Zij onderhoudt ook het contact met de huisarts, apotheek en met de fysiotherapeut.

Toegankelijk en dichtbij

De appartementen in De Klaverkamp zijn bedoeld voor senioren. Ze zijn rolstoeltoegankelijk en met een lift bereikbaar. Omdat De Klaverkamp tegen het dorpscentrum van Burgum aan ligt, zijn alle voorzieningen dichtbij. Ook appartementencomplex 't Hoge Huys is niet ver, dat staat even verderop aan de Schoolstraat. Bewoners kunnen elkaar gemakkelijk even opzoeken voor een praatje. In De Klaverkamp worden met regelmaat gezellige activiteiten georganiseerd voor bewoners van beide locaties, zoals workshops en koffieochtenden.

Als team van 18 professionele zorgmedewerkers in de leeftijd van 25 tot 63 jaar werken wij met veel plezier in en rondom De Klaverkamp. In 't Hoge Huys komen wij ook, maar zijn ook andere wijkteams van De Friese Wouden werkzaam.

Wij zijn als team Klaverkamp zelfstandig, klantvriendelijk, flexibel en collegiaal en hebben samen een goede werksfeer gecreëerd. Met elkaar streven we dag in dag uit naar de beste zorg, met als resultaat dat onze cliënten zeer tevreden zijn over onze zorg. Dit geeft ons veel voldoening.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Wieke Veenstra komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Klaverkamp
Ds. Talmasingel   73
9251 ER Burgum

0511 46 98 68 of 06 114 121 21
teamklaverkamp@friesewouden.nl