Thuiszorg in Kootstertille & Drogeham

Blijft u graag zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen, vertrouwde omgeving wonen en heeft u hier deskundige thuiszorg bij nodig? In Drogeham en Kootstertille kunt u dan bij ons thuiszorgteam van zestien zorgmedewerkers terecht. Elke dag opnieuw werken wij met veel plezier om onze cliënten de best mogelijke zorg te leveren.

Verzorging en verpleging

Wij kunnen u als deskundige thuiszorgmedewerkers ondersteunen metpersoonlijke verzorging en verpleging. Wanneer u hulpmiddelen nodig heeft, kunnen we u adviseren en helpen met de aanvraag hiervan. Waar mogelijk kunnen we mantelzorgers of familieleden bij de zorg betrekken. Zo staat u er nooit alleen voor.

Met thuiszorg van ons wijkteam, zult u zoveel mogelijk dezelfde gezichten zien. Dat is wel zo vertrouwd. De verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en verzorgenden in ons team hebben verschillende specialismen, zoals diabetes, bewegen en valpreventie, wond- en stomazorg, medicatie en oncologie. Ook als u tijdelijke zorg nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer u thuis herstelt na een (orthopedische) operatie in het ziekenhuis, zijn wij er voor u.

Waar wij niet zelf de zorg kunnen leveren, werken we samen met externe zorginstellingen. We hebben regelmatig contact met de huisartsenpraktijken van Drogeham (Prins en Poos) en Kootstertillle (Goudsmit), met de apotheken in Harkema en De Westereen en met verschillende fysiotherapeuten in de omgeving. Samen weten we meer en kunnen we u sneller de zorg leveren die u nodig heeft.

U voert de regie

Foka Bakker van Dellen is onze wijkverpleegkundige en daarmee het centrale aanspreekpunt van ons team. We werken veel zelfstandig, maar voeren ook dagelijks overleg. We kunnen tijdens die gesprekken alles bij elkaar kwijt, er is veel vertrouwen onderling en domme vragen bestaan niet. We variëren in leeftijden tussen de 24 en 60 jaar en hebben zeer uiteenlopende karakters, waardoor we een dynamische groep vormen.

Het is voor ons in Drogeham en Kootstertille, waar de mensen gastvrij en betrokken zijn, een fijne omgeving om te werken. De meesten van ons team komen zelf uit deze buurt en we kunnen allemaal goed met onze cliënten overweg. Dat we hen kunnen ondersteunen met zorg op een manier die bij hen past en waarbij zij zelf de regie in handen houden, is voor ons het belangrijkst. Hier doen we elke dag ons best voor.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Foka Bakker van Dellen komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Kootstertille & Drogeham
Goudtsjeblomstrjitte 34 A
9288 AM Kootstertille

088 512 6575
care.achtkarspelen@friesewouden.nl