Gezellige beweegmiddag voor de cliënten Drogeham & Kootstertille

(Op 12 juni werd er voor de 2e keer een middag georganiseerd voor al onze cliënten. Er was een mooie opkomst van 24 cliënten en een aantal medewerkers van team Kootstertille/Drogeham. 

Ondanks het stralende weer die middag was er in het tillehus een aangename temperatuur. Er werd begonnen met een kopje koffie en een plakje cake, ondertussen kon er weer even (hernieuwd) kennisgemaakt worden en weer worden bijgepraat. Er ontstonden mooie gesprekken over vroeger en nu.

Dhr. Mathieu de Greef van de Hanze hoge school was ook aanwezig voor een beetje beweging onder ons. Dit werd op een mooie muzikale manier gebracht, iedereen mocht mee dirigeren op de maten van een wals van Johan Strauss. Ook werd er een voorzichtige poging gedaan om een dansje te wagen. Zodoende kwam iedereen aan wat beweging toe. Er werd ook op een mooie manier wat verteld over het nut van bewegen door dhr de Greef.

De middag werd afgesloten met een glaasje drinken of een borreltje met een hartige versnapering. Dit werd erg op prijs gesteld. In het najaar hopen we weer een middag te organiseren.

Georganiseerd door Hinke Wagenaar & Elly v/d Zaag

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Kootstertille & Drogeham
Goudtsjeblomstrjitte 34 A
9288 AM Kootstertille

088 512 6575
care.achtkarspelen@friesewouden.nl