Wijkteam Markt, Burgum

Woont u in Burgum in Winterswijk of in een woning rond de Markt? Dan staan onze wijkteams Markt en Winterswijk voor u klaar wanneer u thuiszorg nodig heeft. Met twee teams van beide tien deskundige zorgmedewerkers zorgen wij ervoor dat u steeds zoveel mogelijk dezelfde gezichten ziet. Dat is wel zo vertrouwd.

Verzorging en verpleging

Of u nu professionele persoonlijke verzorging of verpleging nodig heeft, bij de wijkteams Markt en Winterswijk bent u aan het goede adres. Als teams van elk tien verzorgenden, ziekenverzorgenden en verpleegkundigen begeven wij ons zeven dagen per week door Burgum om onze cliënten hier van de best mogelijke thuiszorg te voorzien. We zijn gespecialiseerd in mantelzorgondersteuning, oncologie en dementie. Bij de aanvraag van hulpmiddelen kunnen wij bemiddelen.

De zorg die wij verlenen gaat uiteraard in goed overleg. We houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en behoeftes en willen graag mantelzorgers of familieleden bij de zorg betrekken. U houdt hierbij de regie in handen. Het gaat tenslotte om u.

Als wijkteams werken wij intensief samen met andere zorgverleners en -instellingen. Samen weten we meer en kunnen we u van nog betere zorg voorzien. We overleggen regelmatig met de huisartsen, praktijkondersteuners en de apotheek in Burgum. Ook kunnen we gebruik maken van de expertise van ons eigen Specialistisch Centrum. Zo zorgen we ervoor dat u altijd de zorg krijgt die u nodig heeft.

Daadwerkelijk resultaat

Met zorgmedewerkers in de leeftijd van 24 tot 58 jaar vormen wij een hecht en collegiaal team. We gaan op een positieve en eerlijke manier met elkaar om en staan altijd voor elkaar klaar. Onze karakters verschillen van persoon tot persoon, maar we hebben allemaal humor. Er heerst veel saamhorigheid binnen de teams en we overleggen veel met elkaar om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de zorg voor onze cliënten. Dineke Meester is onze wijkverpleegkundige en het centrale aanspreekpunt van ons team.

Dat wij onze cliënten elke dag zo goed mogelijk ondersteunen en dat zij zich daardoor prettig blijven voelen in hun eigen omgeving, is voor ons het allerbelangrijkste. Dat wij aan onze cliënten merken dat dit daadwerkelijk het resultaat is van onze zorg, geeft ons veel voldoening. We hebben veel plezier in ons werk en houden van de afwisseling. Geen dag is hetzelfde.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over onze wijkteams of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Dineke Meester komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Markt
Markt 147
9251 JR Burgum

0885126300
markt@friesewouden.nl