Middenzorg

Woont u in Heerenveen Midden en heeft u thuiszorg nodig? Wijkteam Middenzorg is er voor u. Met tien deskundige zorgmedewerkers zorgen wij ervoor dat u op een prettige manier zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. In uw eigen, vertrouwde omgeving voelt u zich tenslotte het best.

Verzorging en verpleging
Als specialisten op het gebied van ouderenzorg, bent u voor persoonlijke verzorging en verplegingbij ons aan het juiste adres. Elke dag werken wij er weer hard voor om onze cliënten de beste thuiszorg te verlenen, op een manier die bij u past. U houdt bij ons namelijk de regie in handen. In overleg met u zoeken we naar oplossingen voor problemen, betrekken we mantelzorgers of familieleden bij de zorg en kunnen we u helpen bij de aanvraag van hulpmiddelen. Voelt u zich bijvoorbeeld niet meer zo zeker wanneer u alleen thuis bent? Met personenalarmeringin uw woning kunt u dag en nacht iemand van ons bereiken.

Ons wijkteam bestaat uit een verpleegkundige, vijf ziekenverzorgenden, drie verzorgenden en onze wijkverpleegkundige Anneke Haarsma. Zij is ons centrale aanspreekpunt. Hoewel wij veel zelfstandig werken, vormen we samen een hecht team. We overleggen veel met elkaar.

We werken ook intensief samen met externe zorginstellingen, zoals huisartsenpraktijk De Compaenen, gezondheidscentrum Schoterpoort, de dokterswacht, de apotheken Haskerbrug, Mediq, Van der Linde en de dienstapotheek, met fysiotherapeut Tigra, maaltijdvoorziening De Walvis en met vele mantelzorgers. Door elkaar op de hoogte te houden van wat er speelt, kunnen we cliënten snel en goed doorverwijzen en zorgen we er samen voor dat u de zorg krijgt die u nodig heeft.

Professioneel en toch laagdrempelig
Ons wijkteam Middenzorg bestaat uit zorgmedewerkers in de leeftijd van 20 tot 63 jaar. We werken niet alleen met elkaar, maar zijn er voor elkaar. De sfeer binnen het team is open, eerlijk en collegiaal. We zijn deskundig en professioneel, maar houden ook van een grapje op zijn tijd.

Omdat we laagdrempelig willen zijn voor iedereen, zijn we gemakkelijk aanspreekbaar en benaderbaar. Het leukste aan ons werk vinden we de omgang met cliënten. Hun welzijn heeft onze hoogste prioriteit. Juist nu er zoveel verandert in de zorg, willen we voor hen een rustpunt zijn waarbij ze terecht kunnen. Het geeft ons veel voldoening om te merken dat dit wordt gewaardeerd.

Thuiszorg aanvragen
Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Mariken Oving komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

 
 
 
Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Middenzorg
K.R. Poststraat 131
8448 EB Heerenveen

088 512 69 90
middenzorg@friesewouden.nl