Wijkteam Nijehaske

Met een deskundig wijkteam van vijftien zorgmedewerkers verzorgen wij in de levendige wijk De Greiden Noord in Heerenveen thuiszorg zoals u die het liefste ontvangt. Alles gaat in overleg en u houdt de regie in handen. Het gaat tenslotte om uw welzijn.

Verzorging en verpleging

Of u nu persoonlijke verzorging of verpleging nodig heeft, onze verzorgenden, ziekenverzorgenden en verpleegkundigen staan 24 uur per dag voor u klaar. Wij kunnen u bovendien helpen bij de aanvraag van hulpmiddelen in en om uw woning, zoals een rollator en personenalarmering. Hiermee staat u een stuk sterker. Voor palliatieve zorg aan huis zijn wij ook beschikbaar. In alle gevallen helpen en ondersteunen wij op een manier waarbij alle betrokkenen zich prettig voelen.

Als wijkteam Nijehaske werken wij samen met externe zorginstellingen in deze omgeving. Door regelmatig met huisartsen, apotheek, het hulpmiddelencentrum en de welzijnsorganisaties in de wijk te overleggen, zijn we beter op de hoogte van wat er speelt en kunnen we u nog beter helpen. Waar mogelijk kunnen we ook familieleden en mantelzorgers bij onze zorg betrekken. Samen verzekeren we u van de zorg die u nodig heeft.

Vriendelijk en behulpzaam

Tine de Jong is onze wijkverpleegkundige en daarmee het centrale aanspreekpunt van ons team. Als groep van vijftien professionals gaan we op een respectvolle en open manier met elkaar om. Hoe verschillend onze karakters en onze leeftijden (tussen 25 en 60 jaar) ook zijn; we zijn allemaal behulpzaam en vriendelijk en hebben veel plezier in ons werk. De kwaliteit van zorg is optimaal in ons kleine team.

In de uitvoering van ons werk zijn we daadkrachtig en zelfstandig. We staan letterlijk en figuurlijk middenin de wijk. We hebben een eigen kantoor aan het Kattebos, waar ook de huisartsenpraktijk en de apotheek is gevestigd. Zo zijn we gemakkelijk en goed benaderbaar voor informatie, ondersteuning of overleg. Ook bij inloopochtenden in de wijk Nijehaske zijn we regelmatig aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Tine de Jong komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Nijehaske
Barten 11
8447 BS Heerenveen

088 512 55 50
nijehaske@friesewouden.nl