Surhuisterveen, Wijkteam De Nije Jirden

Woont u in Surhuisterveen en heeft u thuiszorg nodig? Dan staan wij als deskundige zorgmedewerkers van wijkteam Surhuisterveen De Nije Jirden voor u klaar. Samen met u zorgen we ervoor dat u op een prettige manier zo lang mogelijk in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. Dat is wel zo vertrouwd.

Verzorging en verpleging

Voor persoonlijke verzorging en verpleging bent u bij ons als specialisten in ouderenzorg aan het juiste adres. Elke dag opnieuw doen wij ons best om u van de allerbeste thuiszorg te voorzien, op een manier die bij u past. Want u houdt bij ons de regie in handen. Samen zoeken we naar oplossingen voor problemen, betrekken we mantelzorgers of familieleden bij de zorg en kunnen we u helpen bij de aanvraag van hulpmiddelen. Voelt u zich niet meer zo zeker wanneer u alleen thuis bent? Met personenalarmering in uw woning kunt u dag en nacht een zorgverlener, mantelzorger of familielid bereiken. U staat er nooit alleen voor.

U ziet ons natuurlijk niet allemaal. Door kleinschalig te werken zorgen wij ervoor dat u zo veel mogelijk steeds dezelfde gezichten ziet. Ons wijkteam bestaat uit verzorgenden, ziekenverzorgenden en verpleegkundigen. Geesiena Rijpkema is onze wijkverpleegkundige en daarmee het centrale aanspreekpunt van ons wijkteam.

We werken ook intensief samen met externe zorgverleners en -organisaties in de omgeving. Zo voeren we regelmatig overleg met de huisartsenpraktijken, apotheken, fysiotherapeuten, welzijnsorganisaties en met vele mantelzorgers en vrijwilligers. Ook kunnen we altijd een beroep doen op de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum, waaronder de ergotherapeut, diëtist en ouderenpsycholoog. Samen weten we meer en kunnen we u snel en goed doorverwijzen. U krijgt altijd de zorg die u nodig heeft.

Deskundig en toch laagdrempelig

Hoewel we als zorgmedewerkers veel zelfstandig werken, overleggen we ook veel met elkaar. Samen vormen we een hecht team. We zijn deskundig, professioneel en staan altijd voor een ander klaar.

Omdat we laagdrempelig willen zijn voor iedereen, zijn we als zorgmedewerkers toegankelijk en gemakkelijk in de omgang. Onze cliënten hebben onze hoogste prioriteit. Zeker nu er zoveel verandert in de zorg, willen we voor hen een rustpunt zijn waarbij ze terecht kunnen. Dat wij dit voor de mensen kunnen betekenen, geeft ons veel voldoening.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Geesiena Rijpkema komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

Ons Teamtelefoonnummer: 088 512 6583 om direct in contact te komen met iemand van ons team

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Surhuisterveen De Nije Jirden
De Nije Jirden 12A
9231 KT Surhuisterveen

Algemeen telefoonnummer: 088 512 6550

Telefoonnummer team: 088 512 65 83
denijejirden@friesewouden.nl