Thuiszorg in Terband, Luinjeberd, Tjalleberd, Gersloot, Aengwirden en Heerenveen Noord

Bent u op zoek naar deskundig thuiszorg en woont u in Terband, Luinjeberd, Tjalleberd, Gersloot of in Heerenveen Noord? Dan moet u bij ons wijkteam Noord-Aengwirden zijn. Wij zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk op een prettige manier thuis kunt blijven wonen.

Verzorging en verpleging

Of u nu verpleging nodig heeft, ondersteuning kunt gebruiken bij de persoonlijke verzorging of bemiddeling zoekt bij de aanvraag van hulpmiddelen; wij staan met vijftien deskundige zorgmedewerkers voor u klaar. Wanneer u thuiszorg van ons ontvangt, ziet u ons natuurlijk niet allemaal. Doordat wij kleinschalig werken en via vaste routes werken, hebben wij onze vaste cliënten met wie wij een band kunnen opbouwen. Zo weten we nog beter wat uw wensen en behoeftes zijn.

Wij hebben als wijkteam een aantal specialismen, waaronder dementie, palliatieve zorg, incontinentie en zwachtelen. We verlenen niet alleen permanente ouderenzorg. We zijn er ook wanneer u na een ziekenhuisopname thuis herstelt en hier tijdelijke thuiszorg bij kunt gebruiken.

We werken als wijkteam van verzorgenden, ziekenverzorgenden en verpleegkundigen intensief samen met externe zorgverleners en -instellingen. Zo hebben we regelmatig contact met huisartsenpraktijk De Compaenen, met dokter Helder in De Knipe, dokter Hoekstra in Tijnje en de apotheken Haskerbrug en De Linde. Samen weten we meer en kunnen we u sneller van dienst zijn.

Helpen en verbinden

Het is voor ons prettig om te werken in deze landelijke, uitgestrekte omgeving waar de mensen over het algemeen vriendelijk, nuchter en behulpzaam zijn. De meeste van ons komen hier ook zelf vandaan. Omdat niet al onze cliënten over een hecht netwerk van familie of mantelzorgers beschikken, proberen wij waar mogelijk en gewenst mensen met elkaar in contact te brengen. Dit gaat uiteraard in overleg. De cliënt houdt bij ons de regie in handen.

Als team Noord-Aengwirden zijn wij betrokken, betrouwbaar en oplossingsgericht. We helpen elkaar waar nodig en er heerst een open sfeer. Een goede communicatie is belangrijk, zo voorkomen we dat er problemen ontstaan. Het leukste aan ons werk vinden wij de omgang met onze cliënten. Wanneer zij dankzij onze zorg langer in hun eigen, vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen en ons laten merken dat zij dit waarderen, geeft dit een heel goed gevoel.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Noord Aengwirden
K.R. Poststraat 131
8448 EB Heerenveen

088 512 55 50
noordaengwirden@friesewouden.nl