Wijkteam NoordOost Noordeinde, Drachten

Voor thuiszorg in de Vogelbuurt, het Fennepark en Vrijburgh in Drachten bent u bij wijkteam Noordeinde aan het juiste adres. Ons team van dertien deskundige zorgmedewerkers zorgt er samen met u voor dat het u aan niets ontbreekt.  Zodat u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Verzorging en verpleging

Als specialisten in ouderenzorg kunnen wij u met een scala aan zorgdiensten helpen. We zijn er om u te ondersteunen met persoonlijke verzorging en verpleging, enkele van onze zorgmedewerkers zijn gespecialiseerd in palliatieve zorg aan huis en wanneer u hulpmiddelen in uw woning nodig heeft kunnen we bemiddelen bij de aanvraag hiervan. Maar ook wanneer u gedurende een bepaalde periode een infuus, wond- of stomazorg nodig heeft, kunnen wij u helpen. Door deze zorg van het ziekenhuis over te nemen, kunt u gewoon in uw eigen omgeving blijven wonen en hoeft u niet te worden opgenomen.

José Kingma is onze wijkverpleegkundige en daarmee het centrale aanspreekpunt van ons team. Doordat wij kleinschalig werken ziet u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten, dat is wel zo vertrouwd. We overleggen alles met u en gaan samen met u op zoek naar oplossingen voor problemen waar u mogelijk tegenaan loopt. Zo houdt u zelf de regie in handen maar staat u er nooit alleen voor.

Samen staan we sterk

Wij werken als wijkteam Noordeinde intensief samen met externe zorginstellingen, waaronder de lokale huisarts en Stichting Maatschappelijke Onderneming Smallingerland. Door samen te werken en regelmatig te overleggen, houden we elkaar op de hoogte van wat er in de wijk speelt. Samen staan we sterker en kunnen we u sneller en beter de zorg leveren die u nodig heeft.

Als team van zorgmedewerkers tussen de 24 en 57 jaar vormen wij qua leeftijd en ervaring een mooie mix. We zijn collegiaal en gaan goed met elkaar om en halen veel voldoening uit de omgang met onze cliënten. De mensen in ons werkgebied zijn over het algemeen erg hartelijk en gastvrij en maken graag even een praatje. Bijvoorbeeld in buurtcentrum De Kouwe, waar wij sinds februari ons eigen kantoortje hebben waar u terecht kunt voor meer informatie. De diversiteit van onze cliënten en de afwisseling van ons werk zorgen ervoor dat geen enkele dag voor ons hetzelfde is.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige José Kingma komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam NoordOost Noordeinde
Vogelweide 5
9201 TE Drachten

088 512 50 35
vv.noordoost@friesewouden.nl