Thuiszorg in Oldeberkoop, Makkinga, Elsloo en Nijerbekoop

Woont u in een van de dorpen Makkinga, Oldeberkoop, Elsloo of Nijeberkoop en bent u op zoek naar professionele thuiszorg? Dan bent u bij ons wijkteam aan het goede adres! Wij staan met elf deskundige zorgmedewerkers klaar om u van de allerbeste thuiszorg te voorzien.

Verzorging en verpleging

Als wijkteam Oldeberkoop e.o. werken wij met vijftien verzorgenden, ziekenverzorgenden en verpleegkundigen samen om ervoor te zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk in hun eigen, vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Dit geldt ook voor u, als u ons nodig heeft. Bijvoorbeeld met ondersteuning bij de persoonlijke verzorging of verpleging. Of met bemiddeling bij de aanvraag van hulpmiddelen waarmee we uw dagelijks leven iets gemakkelijker maken. U ziet ons natuurlijk niet alle elf. Doordat wij kleinschalig werken ziet u zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten.

Wat we ook maar voor u kunnen betekenen: alles gaat in goed overleg en u houdt de regie in handen. Misschien kunt u bepaalde dingen nog heel goed zelf, of is er een familielid of mantelzorger die we bij de zorg kunnen betrekken. Dat is voor u wel zo vertrouwd.

Nynke Hofstee is de wijkverpleegkundige van ons wijkteam en daarmee ons centrale aanspreekpunt. Het wijkkantoor staat aan Singel 8 in Oldeberkoop. We werken ook intensief samen met de huisartsen en praktijkassistenten. Ook kunnen wij altijd een beroep doen op de specialisten van ons eigen Specialistisch Centrum.

Een warme groep collega's

In deze bosrijke, landelijke omgeving waar de mensen over het algemeen sociaal en gastvrij zijn, is het voor ons als wijkteam erg prettig om te werken. Velen van ons komen hier zelf ook vandaan. Als team van elf zorgmedewerkers in de leeftijd van 30 tot en met 53 jaar vormen wij een gezellige, warme en creatieve groep collega's. We gaan respectvol met elkaar en onze cliënten om en staan altijd voor de ander klaar.

De omgang met de cliënten bij wie wij over de vloer komen en de band die we met hen opbouwen, vinden wij het leukst aan ons werk. Geen dag is hetzelfde en we vervelen ons geen moment. Dat onze cliënten de zorg waarderen die wij hen bieden, geeft ons veel voldoening.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u meer weten over ons wijkteam of thuiszorg van ons ontvangen? Onze wijkverpleegkundige Nynke Hofstee komt graag even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen.
» Neem contact op

Momenteel zijn er geen agenda items om weer te geven

Contactgegevens

Wijkteam Oldeberkoop, Makkinga en Elsloo
Singel 8
8421 PC Oldeberkoop

088 512 85 07
vv-oldeberkoop@friesewouden.nl